[]

Bir Saç Neden Boya Tutmaz :(

Saçlarım 2 sene önce falan açık kahverengi uçları da sarıydı. Sonra sarıları arttırdım. Bir süre sonra rengini koyulaştırayım dedim boyattım ve boya sonucunda karamel gibi bir renk oldu. En son artık bu renkten de sıkıldım. Kahverengi yapayım dedim. 1 ay sonra tekrar karamele döndü yıkaya yıkaya ki çok sık saç yıkayan biri değilimdir. Haftada 2 kez yıkarım. Neyse geçen hafta yine boyattım ve 2 kez yıkadım yine şimdiden aktı boya. Hayır öyle ucuz bi şey de kullanmıyor adam ama benim saçımda boya durmuyor ya :( Bana dedi ki saçını düzleştirmekten saçlarının pigmentleri ölmüş? Pigmentler ölse(?) beyazlaması gerekmez mi?




 
Regl döneminde ve hatta bazen reglden birkaç gün önce/sonra saç boyatıldığı zaman boya daha çabuk akabiliyormuş. Bana kuaförüm söylemişti,ne kadar doğru bilemiyorum.


  • bego  (18.09.16 23:21:49) 
aynı dertten muzdaribim. kızıl boyuyorum karamel kalıyor, kahverengi boyuyorum karamel kalıyor. ki senelerdir kızıl kullanırım, kızılın bu kadar çabuk akmaması lazım. cevabını bulamadım.


  • who cares wins  (18.09.16 23:48:30) 
saçın çok yıpranınca tutmuyor boya, o kısım artık ölü gibi oluyor ve ne boya ne başka bir şey kar ediyor.


  • april12th  (19.09.16 00:02:17) 
yav pigment nalaka, sarı yapınca öyle oluyor kolay kolay tutmuyor işte. Üst üste boyatmaya devam etmen lazım bir gün akmayacak, bi de akacağını düşünerek ona göre boyaması lazım ama yapmamış, kuaförünüz pek iş bilmiyor bence. @who cares kızıl akıyor buna hiçbir çözüm yok, doğal saçtan, boyalı saçtan her saçtan akar, kontrast boyayla boyatman lazım o zaman da bildiğin ateş kırmızı falan oluyor, çözümü yok yani, desertred gibi bir renge yönelebilirsin.


  • ekaterina  (19.09.16 00:05:35 ~ 00:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.