[]

boğazda hap kalması

bi tane ağrı kesici attım. 1 saattir boğazımda yada soluk boruma mı kaçtı ne oldu. öksürsem de su da içsem ekmekte yesem gitmedi...
nasıl gider bu illet yumru gibi kaldı boğazda



 
sakiz cigne bogazdaki kaslari harekete gecirir


  • rentts  (17.09.16 06:11:00) 
ekmek ye.

soluk boruna kaçmamıştır ya. soluk alış verişinde bir zorluk yoksa yemek borunda kalmıştır. ya da sen boğazını zorladıkça orada var gibi hissediyorsundur.
  • ya ben lan neyse  (17.09.16 07:16:29) 
Bol su iç. Bazı hapların içindeki maddeler bu hissi veriyor. Boğazında kalmamıştır.

Bu sebeple ilaçları bol si ile içmek ve yarim saat kadar yatmamak gerekiyor
  • dahinnotha  (17.09.16 08:27:23) 
soluk borusuna kaçar mı, lütfen arkadaşlar, ölürsünüz.
bol su iç, gövdeni ve omurganı esnetecek bir şeyler de yapabilirsin.

  • yuvarlanantencereninkapagi  (17.09.16 12:40:59) 
eger su icmene ve bir lokma bir sey yemene ragmen his devam ediyorsa bogazina yapismamistir. bazen ilac icerken ilac yemek borusunu cizerek gecer, oradaki tahris bize oraya bir sey yapismis gibi bir his olarak doner ama aslinda tahris olmustur sadece.


  • robokot  (17.09.16 13:47:22) 
Soluk borusunda değil


  • uzman pratisyen  (17.09.16 14:34:37) 
Boğazında kalmadı. Oradaki his, boğazında bir şey kaldığı anlamına gelmiyor. Bir keresinde boğazıma kılçık kaçtı diye gece acile gitmiştim. KBB doktoru boğazıma bir cihaz soktu ve orayı görüntüledi, bir şey göremedi. Kılçığın boğazımı hafif çizip boğazımdan geçtiğini, bunun da orada bir şey kalmış gibi hissettirdiğini söyledi. Birkaç gün sürdü bu his ve sonra geçti. Cismi boğazında hareket ettirmeye çalışıp da ettiremeyişin de normal, çünkü orada bir şey yok :) Panik yapmana gerek yok :)


  • hümanist tabutçu  (17.09.16 15:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.