[]

İnternet, internett, daha çok internet

İhtiyacım olan şey mobil internet, hadi vınnla filan internet deriz o da olabilir.

Turkcell faturasız hattım var, faturalıya geçebilir, diğer operatörlere taşıyabilirim.
100 lira çok para 90- TL üst sınırına kadar, en çok GB nereden nasıl alınır, nasıl kullanılır, kampanya, tarife, hizmet ne varsa, ne önerirsiniz?

 
en çok gb'ı türk telekom veriyor. 5gb internet + 1000dk 29tl, 7gb+1000dk 39tl böyle gidiyor 50-60 liralara 10gb veriyordur herhalde. (yalnız ev telefonu ve/veya ttnet varsa bu fiyatlar geçerliymiş, öbür türlü 5-10 lira artıyor)

bi ara 29tl'ye 8gb + 1000dk kampanyası vardı kaçırdım ben. Yine öyle bişey olursa geçerim belki diyorum.
  • rodriguez2  (15.09.16 00:51:22) 
Vodafone'da 20 gb var diye hatırlıyorum. Araştırmak lâzım.


  • yirmisantim  (15.09.16 02:09:23) 
tt çok vermesinin yanında bazı yerlerde verimli çekmiyor. gerçi aynı sorun turkcell ve vodafone'da da olabilir.
velhasıl kullanacağın yer sabitse ve hattını taşımayı düşünüyorsan bulunduğun yerde internetin verimli olup olmadığını bir araştır.

  • dahinnotha  (15.09.16 11:10:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.