[]

Ayrılık sonrası süreç

6 senelik ilişki 1.5 ay oldu 28 yaş erkek
Hala hayırlı olan bu gibi geliyor
Başkası ile görüşüyor olacak olması beni çok geriyor
Takip yok görüşme yok farklı şehir farklı arkadaş ortamları.


OluM bu nasıl acı laaan

 
kardeş ayrılıkta olan erkeğe oluyor zaten. kız halinden gayet memnundur. kötü davranışlarını düşün daha çabuk soğursun


  • cekilmis gayfe  (13.09.16 00:20:38) 
Söz veriyorum, zamanla geçecek o acı.


  • mete kudur  (13.09.16 00:21:22) 
Başkasını bul +1 hayat devam ediyor


  • gozu acik sevisen yahudi  (13.09.16 00:28:15) 
ayrılalı neredeyse bir buçuk ay geçti ama çok benzer durumdayım hala. öldüm, bittim. tarif bile edemiyorum içimde kopan şeyleri. istersen konuşabiliriz. birilerine anlatıp bir şeyler, bol bol içince sakinliyorum şahsen biraz.


  • jack of hearts  (13.09.16 00:32:33) 
6 yillik iliski ve 1,5 ay gecmis ve gelen tavsiyeler baskasini bul mu?! :( herkes bu kadar uzun sureli iliskiler yasiyor mu sahiden? kimse o aciyi cekmemis galiba. 22 yasindan 28 yasina kadar gercekligine kattigin sey bir anda bir hic oluyor, siliniyor, senin gercekligin de azaliyor.

O aci omrumde gordugum en karanlik seylerden biri. Eger sahici bir sevgiyse 1-2 yil damla damla azaliyor.
  • shadowcat  (13.09.16 00:34:06 ~ 00:58:45) 
Eski sevgili kaka gibidir. Tutmamak lazım.


  • Batuhanolabilir  (13.09.16 00:34:45) 
1- bu acıyı herkes yaşıyor önce bunun bilincinde ol. çok nadir bir kanser türü değil bu.

2- başkasını bul tavsiyesi saçma gelebilir, ancak gerçekten işe yarıyor. en azından acının şiddetini azaltıyor.

3- yokmuş gibi yap, milletle sürekli muhabbetini açma. yok gibi yapınca bir süre sorna gerçekten hafifliyorsun. bunlar denenmiş işe yarayan yöntemler.

geçmiş olsun.
  • jangbogo  (13.09.16 00:36:45) 
çok zor ama yaşamadan da geçmiyor. daha çok yeni başkasını filan bulma. biraz kendinle kal biraz daha zaman geçsin. kimse senin yaranı iyileştiremez şu an. konuşmak istiyorsan konuş, ağlamak istiyorsan ağla. acıyı yaşa, sonrası daha kolay. o zaman birini bulursun.


  • şubatsonrası  (13.09.16 00:45:17) 
Bulacak tabi seni mi bekleyecekti...
Biraz köpekleşmenin vakti gelmiş. Gururu falan bi kenara bırakmaya çok yakın gördüm seni. Yanacaksın daha dur, iyi günlerin. Altı sene bu boru değil. Üstelik farklı şehir... Ohoo ölmüşsün ağlayanın yok.
İsyan etmenin faydası yok, acını sahiplen, yolu yok çekeceksin.
  • bigbadabum  (13.09.16 01:22:53) 
Geçiyor abi, çok klişe ama gerçekten geçiyor. İlk 3 ay neye uğradığımı şaşırarak yaşadım, artık 5 ay oldu ve gerçekten üzerimden büyük oranda attığımı farkettim.


  • emekli binbaşı  (13.09.16 02:38:19) 
ne yazık ki öyle çat diye geçen bir şey değil ama en azından bir süre kafanı dağıtacak bir şeyler yaparsan o kadar düşünmezsin. ben 5 yıllık ilişkim bittiğinde bi cafede çalışmaya başlamıştım ihtiyacım olmamasına rağmen. ki ikimiz de ayrılmak istemiştik, artık eskisi gibi hissetmiyorudm ama yine de üzülüyor insan, bir de alışkanlık kısmı da etkiliyor.çalışırken zaten sürekli iş güç gün boyu çok düşünecek vakit olmuyordu. akşam da deli gibi yorulmuş olduğundan çat diye uyuyordum. ha hemen geçmiyor işte ama bi gün bi bakıyorsun artık bir şey hissetmiyorsun artık.

1.5 ayda zaten ağlayacağını ağlayıp, efkarını yaşamışsındır. biraz artık farklı şeylere odaklanmayı deneyebilirsin. inan sırf yemek vs yapmak bile kafa dağıtan şeyler.

başkasını bulmak işi daha da kötü yapar büyük ihtimal. hem yeni kıza da yazık olur.
  • april12th  (13.09.16 02:50:40) 
burda başkasını bul diyenlerin sözünü dinleme arkadaşım. kendini, özellikle başkasını kandırmaya hakkın yok.


  • grace margaret mulligan  (13.09.16 03:01:19) 
çok benzer durumdayım. o başkasının olma ihtimali insanı öldürüyor resmen. geçmiş olsun. gel oturup içelim.


  • tughan  (13.09.16 10:14:28) 
ben de mart'ta terk edildim, vay anasını ya 6 ay olmuş. terk ettikten bir ay sonra başkasıyla birlikte olduğunu (pardon, bir ay bile değil 20 gün) benim de artık kendime bir yol çizmemi istediğine dair gayet rahat, soğukkanlı bir mesaj atmıştı. 20 günde başkasını bulmuş adam, ben köpek gibi acı çekiyordum. 20 gün lan. kafayı filan yedim o dönem, hala aklıma ara ara gelir üzülürüm. o acı tamamen asla geçmeyecek. ben 4 ay tedavi gördüm, yeni bitti. orda duruyor o. adam anksiyetemi filan tetiklemişti artık. panik atak geçirip duruyordum evde, üstüne depresyon vardı, yataktan çıkamadım. burada sana verebileceğim tavsiye, mutlaka yataktan çık, bir şeylerle meşgul ol, kafan hep dolu olsun.


  • nice tnetennba  (13.09.16 10:45:27) 
beyler beni de yazın 5 senelik ilişkim aldatılmakla bitti 2 ay önce. harbiden toplaşıp içsek kederimizden kadıköyü öldürürüz

cevap; geçecek diye umup bekliyoruz :) erkeğe çok daha fazla koyuyor bu tip şeyler. atlatmamız çok daha uzun sürüyor.
  • dannyb  (13.09.16 11:30:08) 
geçecek o acı. sonra mutlu olacaksın.


  • sen git ben geliyorum  (18.09.16 19:44:47) 
neredeyse 4 yil oldu gecmiyor koydugumun acisi. sadece alisiyorsun ve ilk baslardaki kadar tuhaf gelmiyor hissettiklerin. baskasini bul demek kolay ama birisiyle samimi vakit gecirmek var, bir de sen onunla sadece vakit gecirdigini bilerek vakit gecirmek var. sansin varsa cabuk atlatirsin.


  • bim tribi  (20.09.16 20:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.