[]

canan karatay

seviyormuyuz , linc mi ediyoruz. ne diecegimi sasirdim????




 
mantıklı konuşuyor kadın. dediği şeyler zararlı ama fazla abartıyor gibi...


  • Caaannn  (13.09.16 00:13:34) 
protein tozunda trans yağ var 10 yumurta yiyin dedi asdfasdfghjk ulan sanki bi tek toz içip yemek yemiyoruz. bacım yemek yetmediği için alınıyor o toz.


  • cekilmis gayfe  (13.09.16 00:18:24) 
Genel olarak doğru söyledikleri protein tozu hakkında söylediği mecburiyetten. Paket halinde işlem görmüş bir ürün olduğu için zararsız dese diger tezleri çöpe gidecek.

Genel olarak beğeniyorum söylemlerini ama bazı noktalarda bokunu çıkarıyor.
  • gozu acik sevisen yahudi  (13.09.16 00:27:27) 
Ozellikle kolestrol hakkinda soyledikleri dehsetti bir ara. Cok takip etmiyorum, bir ara okumustum dediklerini. En son seker yukleme testi ile iyice tuyunu dikti, zaten 15 gun meslekten men edildi. Isin kotusu bu tipler prim yapiyor, insanlar gidip bunlari dinliyor. Sahsen denk gelirse linc ediyorum ama cok da ugrasmiyorum artik.


  • evrim halkasi  (13.09.16 00:54:14) 
Egzersiz olarak dedikleri zırva, sporcuyum, spor eğitimi alıyorum ayrıca 20 dakika yürü doyana kadar da ceviz ye diyor. Böyle bir tavsiyeyi bir antrenör verecek olsa bıçaklarlar


  • avni mutlu amca  (13.09.16 01:04:04) 
bu kadar gündemde olması anlamsız geliyor bana. bir nedeni olmalı.


  • bohr atom modeli  (13.09.16 01:06:00) 
Çeşit bir şey.


  • bigbadabum  (13.09.16 01:25:43) 
sonuna kadar destekliyorum. sağlıklı bir yaşam için de dediklerini yapmaya çalışıyorum. hamilelikte şeker yüklemesi falan yaptırmadım mesela. sonuna kadar da canan karatay'ın askerleriyiz alsksks


  • sta  (13.09.16 05:17:08) 
sta nın dediği şeker yüklemesi testinde 1-1.5 simitleri kadar glikoz yükleniyor. oturup 1 salkım üzüm yese 2-3 kaşık bal yese yine aynısı. eminim bunları tüketmedi hamileliği boyunca : ). şeker yükleme testi 24. haftada yapılıyor, 40 haftalık gebelikte 16 hafta x7 gün x3 öğünlük kontrolsüz kan şekeri ve bunun yol açacağı annede tip 2 diyabet bebekte de anormal doğum ağırlıkları ve gelişim bozuklukları gibi şeylere engel oluyorsun. ama tabiiii kimse 2 simit yemiyo zaten hamileliği boyunca. işte böyle sorgulamayan, ula bi bu kadın doğru kalan bütün doktorlar yanlış mı diyen, uzmanlığı olmayan konuda mal mal konuşanları dinleyenlere ne desem bilemiyorum. allah akıl fikir versin. karatay zır delinin önde gideni, soytarının teki. sen Türkiye'de doktorluk yapacaksan halka sesleneceksen günde 30 zeytin yiyin demeyeceksin, 4 kişilik ailede günde 120 seyin ayda bilmem kaç zeyin zeytinin kilosu ne kadar hesabı yapacaksın sosyokültürel bi hesap kitap yapacaksın.


  • shotgunwoman  (13.09.16 12:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.