[]

vodafone faturamı ödemezsem ne olur?

merhaba,
yaklaşık 4 ay önce vodafone'dan türk Telekom'a hattımı taşıdım. vodafone'a olan son faturamı 4 aydır ödemedim. dün aradılar ödeyin yoksa hattınızı kapatırız, yasal takip başlatırız dediler. vodafone benim türk Telekom olan hattımı kapatabilir mi? kapatamazsa ne yapabilir?
teşekkürler


 
vodafone turk telekom hattınızı kapattıramaz, dosyayı avukata verir, avukatluk ücreti vs. olur. faiz bindirirler. bir yerde çalıştığın zaman maaşının 4'te birine haciz koyarlar.


  • England  (09.09.16 11:35:51) 
o parayi alirlar


  • eksimeksi  (09.09.16 12:37:52) 
Seve seve alırlar o parayı. 100 TL diyelim borç. Üstüne 600-700 avukat masrafı biner. Artı kredibiliten düşer artı art artı... öde geç. Ödenmeme gibi bir olay olsa hiç kimse ödemezdi di mi?


  • canercuxy  (09.09.16 12:46:39) 
100tl borç ödersin
100tl borcun faizini ödersin
avukatlık şirketine 1000 lira ödersin
bi de dava masraflarını ödersin.

1500-2000 lira arası ödersin. ama seve seve ödersin yani, ödemem deme hiç.
  • tchuck  (09.09.16 12:51:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.