[]

Mazoşizm

Ciddi mazoşist biriyle karşılaştınız mı hiç? Yani ciddiyetten kastım kendini jiletlemek gibi şeylerden ziyade kendini kesmek, yakmak daha ciddi hasarlar vermek vs.

Yoksa ben bu olayı çok mu yanlış anlamışım?


 
çok uçlarda arıyorsun örneklerini. biraz daha ortalamaya indirgersen cevaba daha çok yaklaşırsın.


  • bigbadabum  (06.09.16 23:57:51) 
yanlış gelmişsin :)

Masoşizm terim olarak Leopold von sacher Masoch edebiyatından çıkmış bir kavram biliyorsun. Ordan gidersek ( en kötü venus in furs) eğer bu mazoşizm "oo acıyı çok seviyorum kendimi keseyim" diye olmuyor. Bu acıyı yaşatacak biri, o aşağılama birinden sana uygulanması gerekiyor vs. vs.


en.wikipedia.org
en.wikipedia.org

ayrıca:
en.wikipedia.org
  • qazaqwsx  (07.09.16 00:00:51 ~ 00:21:40) 
@qazaqwsx
Kendi kendine yapılanlar değil yani. Baya yanlış gelmişim :)

Teşekkürler.
  • siradam  (07.09.16 00:05:02) 
Sadistim eğer merak ettiklerin varsa :)


  • sorumatik  (07.09.16 00:05:20) 
o söylediklerin mazoşizmle ilgili değil. olayı yanlış anlamışsın. hatta birinin seni kesip biçmesi de şart değil, o ilişkide sen aşağılanan ezilen şiddet gören ve bundan zevk alan taraf olmalısın kabataslak tarifiyle sana mazoşist denilebilmesi için.


  • dafaisss  (07.09.16 01:14:55) 
Mazoşistle karşılaştım ama senin dediğin formatta değil.


  • arnold schwarzeneger  (07.09.16 11:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.