[]

Doğu/Siirt'te Asteğmenlik Yapan/Yapmış Var Mı?

Merhaba,
Şansım pek yaver gitmiyor. Tecili bozdurdum darbe oldu. 6 ayda bitirir gelirim diyordum, TSK sağolsun 12 ay asteğmen aldı. Acemilik karmaşa içinde bitti Ankara'da. Bir de üstüne kurada 4 Ankara, 1 Erzurum, 1 Siirt arasından gittim Siirt'i çektim, meslekçi (mimar) asteğmen olarak.

Bu civarda asteğmenlik yapmış olan var mıdır? Bir kaç konuda danışmak isterim. Mehil izni bu hafta bitiyor, gitmeden hazırlıkları tamamlamak istiyorum.

 
Problem biraz da orada. Birlikle ilgili hiç bir iletişim bilgisi vermedi sağolsun askeriye. "İnternette bulursunuz" gibi saçma bir cevap verdiler acemideki komutanlarımız, ayrılış-katılış belgesinde de hiç bir bilgi yok, internette de yok.
Koca tugayı arayıp bana şu tabur şu karargahtaki adını bilmediğim ama komutanım olacak kişiyi bağlayabilir misiniz mi diyeceğim?

Dışarıda kalmaya izin olacağını sanmıyorum, kritik bölge olmasından dolayı. Misafirhane vs. konusu da düşündürüyor tabi. Asıl problem de nasıl ulaşacağım konusu. Zira doğrudan havaalanı olan Siirt'e inmek yerine KTM ile Elazığ-Batman-Diyarbakır-Siirt rotası çizilmiş bana. Ki teslim olacağımız tarih tam olarak arefe günü, dolayısıyla konvoy ne yapacak herhangi bir bilgimiz yok.
  • mimarbasi  (05.09.16 02:22:49) 
siirt merkez ise hic kafana takma 10 numara yerdir. 2 sene kaldim, teror vs sehir merkezinde yok. gidersen siirt fistigi gonderirsen sevinirim:)


  • rentts  (05.09.16 09:59:05) 
hocam biraz çekinmekte haklısın sonuçta askeriye ancak koca tugayı aradığında konuşacağın adam oepartör bir er olacak. o da bir astsubaya filan bağlar zaten. o şekilde sorarsın, fazla babalanma zaten telefonda kimseye, güzel güzel derdini anlat. mümkünse sallıyorum tamamen, x taburunda x bölüğü x takım asteğmenine bağlar mısınız gibisidnen şansını da deneyebilirsin.

bol şans, sağ salim git gel.
  • eindaclub  (05.09.16 12:36:31) 
Sağolun arkadaşlar cevaplar için.

@rentts not aldım :)
  • mimarbasi  (05.09.16 14:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.