(2)
Lastik-İş Sosyal Tesisleri'ne nasıl gidilir? (İzmit)
Selamlar,Şehir dışından geliyorum. Otogar'dan toplu taşıma ile Lastik-İş Düğün salonuna nasıl gidilir? ***yarın öğlende izmit otogar'da inip şehri biraz turlamak, akşam 6buçuk-7 civarında da belirttiğim yerde olmak istiyorum. aradaki 4-5 saatte şehirde nereleri gezebilirim ayrıca?teşekkürler.
Selamlar,
Şehir dışından geliyorum. Otogar'dan toplu taşıma ile Lastik-İş Düğün salonuna nasıl gidilir?
***
yarın öğlende izmit otogar'da inip şehri biraz turlamak, akşam 6buçuk-7 civarında da belirttiğim yerde olmak istiyorum. aradaki 4-5 saatte şehirde nereleri gezebilirim ayrıca?
teşekkürler.
0
eski gölcük yolunda dostum orası şimdi şöyle yapabilirsin otogarda indin yan tarafta şehir içi hatların olduğu kısım var çarşı arabasına bin çarşıda vakit geçir yürüyüş yolu vs. (4-5 saat demişsin yorulmam dersen maşukiye tarafına git ama uzak biraz toplu taşıma falan ) sonra çarşıdan o tarafa geçen otobüsler var onlara binebilirsin ama takside çok az yazar bence taksi kullan 15 tl geçmez çarşıdan
0
Eskiyol gölcük arabasıyla gölcük tarafından tam bilet 3.30 öğrenci için 2.30 tl ücretle 5 dakikada çarşıdan ulaşım mümkün. Yürüyerek gidersen kocaeli fuarını geçtikten sonra ulaşabilirsin.
0