[]

Her dişçi aynı kalitede midir

Geçen lüks bir hastanede ağız filmimi çektiler bi dişim çürükmüş ona kanal yaptılar ama 3 kanala 900 lira verdim. 300 liraya da dolgu falan yapacaktı erteledim. Ama oraya gitmem herhalde. Şimdi bizim evin orda özel bir ağız ve diş poliklinigi gördüm fiyatları bilmiyorum ama sizce kaliteli midir yoksa ucuz etin yahnisi gibi midir.




 
elbette hepsi aynı kalitede değildir ama pahalı olan iyidir, ucuz olan kötüdür diye kesin bir kural da yok..


  • nrmnm  (01.09.16 17:59:53) 
Hayir

Pahali =/= iyi
  • Batuhanolabilir  (01.09.16 18:00:13) 
@batu evet 900 lira bayıldık ama milletin haftalarca bitiremdigi kanal tedavisini 1 saatten az sürede bitirdi. Ama dolgu için 300 pahali değil mi be.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (01.09.16 18:02:42) 
Ben 3000 lira verdim kanal tedavisini aylarca surundurdu, adam akıllı randebu vermedi yeni mezun hekim aldi ise ona baktirdi oyle olunca bıraktım hayırdır demeye tenezzul etmedi parasini aldi siktiroldu gitti ibne


Ondan onceki discim de 1 saatte bitirirdi 200 liraya
  • Batuhanolabilir  (01.09.16 18:05:23 ~ 18:07:00) 
@batu bana kanal tedavisi yapan doktor tecrübeliydi ama bana garip gelen tavırları vardı ama işinin ehliymiş demek ki. Gerçi o kadar para alıp bi de kötü yapsa orayı yıkarlar.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (01.09.16 18:09:10) 
Kanal ücreti iyiymiş de dolgu pahalı evet, garip geldi. Kaç dolgun var? Azsa ver gitsin sonra rahat edersin.


  • piremses  (01.09.16 19:05:28) 
Bizim 40 yıllık marmara mezunu dişçimiz var ailece gittiğimiz ama ondan çok memnun değilim, geçen yıl ilk defa özel bir diş hastanesine gittim, adam çok gençti ama çok iyi iş çıkarttı. Neredeyse 2 saat arkalarda kırılan bir dişime kaplama yapmakla uğraştı. Bence aralarında iyi olanlar var ama biraz şans işi bu. Ben genelde şanslı oluyorum. İyisi denk geldi iki üç kez. Bunlardan ikisi devletin ağız ve diş sağlığı merkezindeydi bu arada.


  • dissendium  (01.09.16 19:23:11 ~ 19:24:00) 
Kanal yapılan dişe mi dolgu yapılacak yoksa başka bir dişe mi? Kanal yapılan dis üst yapısız bırakılırsa bir süre sonra geçici dolgudan tükürük sızar ve enfeksiyon gelişir. Pahalı olan iyidir diye bir şey yok. Lüks semtte kirası vb masraf arttığı için bu durum fiyatlara da yansıyacaktır veya gelen kitlenin alım gücü bellidir ona göre fiyat düzenlenir. Dis hekiminizi tavsiye üzerine seçebilirsiniz, cevrenizden yahut internetten bulabilirsiniz bu tavsiyeleri.


  • gusano  (01.09.16 19:27:06) 
lüks hastane yerine bireysel çalışanlar daha iyi oluyor. çevremde gördüğüm de böyle. zamanında bi kanal tedavisi yaptırmıştım. tavsiye üzerine birine gittim. sürekli temizledi ve geçici dolgu yaptı. 3 haftayı falan bulmuştu toplamda. en sonunda kanal yaptı, ama sapasağlam yaptı helal olsun. bence pahalı ya da ucuz olması birşey ifade etmiyor, iş dişçi de bitiyor.


  • Gucci  (01.09.16 19:47:32) 
@gusano hayır başka bir dişe dolgu yapılacak kanal tedavisi tamamlandı. öyle kolay bulunmuyor milletin doğduktan ölene kadar doktoru aynı olur benim rasgele biri oluyor her sorunumda.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (02.09.16 00:34:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.