[]

Ayvalık Cunda

Çadır kamp yeri arıyoruz. Rota ayvalık ve cunda.
2 çift çadırlarla haftasonunu geçireceğimiz bir yer arayışındatız
Öneriler nelerdir.


 
ayvalık sarımsaklı arasında çamlık diye bir yer var. orada kamp alanı olacaktı bir tane. herkes çadır atıyor falan


  • naberabi  (01.09.16 11:47:11) 
cunda'ya on dakika mesafede ada camping var, gayet güzel bir yer.


  • evde liyakat kalmamis  (01.09.16 11:50:55) 
Araç var ise ada camping önün deniz arkan orman. İşletme temiz. 2 kişi araçla beraber gecelik 70-80 arası tutar ama.


  • Dr_Stat  (01.09.16 12:29:15) 
Ada camping+1


  • ekaterina  (01.09.16 13:25:50) 
arkadaşlar haftasonu tevsiyeleri için çok teşekkürler.. ancak kendi fikirlerimi belirteyim istedim başkalarına da yarar..

sarımsaklı çamlık'a gittik, hemen kapıdan döndük. çok aile işi ve cocuk sesinden durulmayacak bir kitle var içeride. yeri ve konumu da çekici değil. denize gitmek için arabaya ihtiyaç var. begenmedik haliyele ve çıktık oradan ada kampinge gittik..

ada kamping konumu ve denizi itibari ile çok güzel ancak işletme ve çadır alanı çok vasat. küçük suyu 2 tl ye büyük suyu 5 tl ye satarak fırsatçılık peşindeler. hele ki bi simite 5 tl verince biz hop dedik artık.
kamp yerinde ortak wc pis ve bakımsız.. o kadar insana 1 adet duş konması ise şaka gibi. kişi başı 35 tl ödüyorsunuz kendi çadırınızda kalacaksanız. ayrıca her araba için günlük 5 tl para alıyorlar bu da tırtıklayayım mantığı işte..
kamp alanı cok toz toprak.. 2 gun kaldık ama inanın mecburiyetten gibi bişeydi..

çok daha güzel işletmelerin olması gereken yerler buralar.. sonra para kazanamıyoruz diye ağlarlar.. adam gibi bi işletme göremedik kısacası. gideceklere bi fikir olur umarım...
  • erty_ksk  (04.09.16 20:40:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.