[]

Kargom benim adım soyadımla aynı olan başka birine teslim ediliyor

yurtiçi kargo tarafından ve iki seferdir. kadın da adrese bakmadan doğal olarak açmıştı geçen seferkinde paketi. sonra yurtiçi kargo olayı 1 haftada çözemeyince ben gittim aldım açık paketi. yine aynısını yapmışlar ve günlerdir uğraşıyorlar. anlamadığım şey 7 gün önce teslim edilmiş bu kadın oradaki tel nomu görüp beni arayıp kargon bende, yine aynı karışıklık oldu, gelip alabilirsin neden demiyor. içinde 6-7 tane kozmetik var, yanıma kalır diye mi. hepsine ayrı sinirliyim. Bu sefer ben gidip almıycam, onlar getirsin. getirdiklerinde de bu paket açık, teslim almıyorum deme şansım var herhalde di mi? kullanılmış olup olmadığını nereden bilebilirim sonuçta.
Teşekkürler.



 
kargo şirketini degilde satın aldıgın yeri aradın mı ? 10 gun oldu daha ürün elime gecmedi diye


  • bnmzz  (01.09.16 10:27:01) 
Evet önce onlarla iletişim kurdum. Kargo takip no verdiklerinde ve teslim edilmiş dediklerinde ortaya çıktı durum.


  • Domuz  (01.09.16 10:31:19) 
Sipariş verirken not kısmında belirtirseniz paketin üzerine yazabilirler belki. Birkaç kargo firmasıyla sorun yaşayıp genel merkezlerini arayarak çözmüşlüğüm var ama yurtiçi kargonun olumlu bir iş yapacağını düşünmüyorum pek. En mantıklı çözüm evde yaşayan başkaları varsa onların ismine almak.


  • aioniotita  (01.09.16 10:35:20) 
Bundan sonrakilerde farklı bir isim yaz bence de. Adresin doğru ismin sana yakın ama farklı bir isim olsun kurtarırsın bence.


  • lcha  (01.09.16 10:45:19) 
Çok teşekkürler evet ev arkadaşımın ismini yazabilirim sadece ama zaten yurtiçi kargo hiç evde bulamadığı için(!) şubeden gidip almak sorun olur bu sefer de.


  • Domuz  (01.09.16 10:47:00) 
@wiilii 4-5 sokak var kadınla aramızda. 2 gündür hem satıcı firma hem yurtiçi kargo arıyor aynı şeyi anlatmaktan sıkıldım. sitesinde de yazıyormuş hasarlı paket tutanakla teslim alınmayabiliyormuş. getirebilirlerse öyle yapıcam zaten hiç çemkirme gücüm falan kalmadı:)


  • Domuz  (01.09.16 11:11:03) 
yurtici kargonun söyle bir gerizekali yöntemi var, isim soyisim giriliyor. oradaki kayitli adrese gonderiliyor. diger kisinin adresi sizinkinin üstünde ciktigi icin yurtici elemanı ilk gördügü adrese basiyor. gonder diyor. başıma söyle bir iş geldi, oradan biliyorum.adresimi degistirdim. kargo gonderilecek bana, karsi taraftan kisi ismimi yeni adresimi veriyor. yurtici elemanı yeni adresimi girmeye üsendigi icin sistemde bu kayitli bu adrese gonderecegiz diyerek eski adresime gonderiyor kargoyu.

velhasil, esas suclu yurtici. mümkün oldugunca kullanmayalim, başka secenek varsa onu kullanalım. senin durumunda şirket işin icinden siyrilir, kargoyu alan da bana gelmisti actim der, kargo sirketine yüklenin siz.
  • thewizardofearthsea  (01.09.16 11:13:06) 
Çözüm önerisi:

Soyisminiz aynı kalmak şartıyla farklı bir isim uydurun ve onu yazın. Pek bilinmeyen bir isim olsun. Kargo gelince de kişi kardeşim olur, ablam olur, abim olur diyip alacaksınız. Kimlik sorarsa göstereceksiniz soyisim tutacak.

Bu kadar.
  • mr.goodcat  (01.09.16 12:40:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.