[]

hızlı giden arabadan atlama isteği

böyle 120-140 ya da daha hızlı giderken kapıyı açıp atlayasım geliyor. birde camdan dışarı bakarken sanki kendime hakim olamayıp atlayacakmışım gibi geliyor.size de oluyor mu böyle garip şeyler??




 
Metroda trenin gelmesine yakin sanki biri arkadan tren raylarina itecekmis hissi gibi birsey.


  • kareem said  (01.09.16 02:23:48) 
balkondan bakarken oluyor


  • pgup  (01.09.16 02:30:13) 
Bende motosiklette oluyor. 130'dan sonra özellikle atlasam koşup daha hızlı gidebilirmişim gibi geliyor. Cidden yollar arabalar çok yavaş geçiyor ve 200'de bile oluyor bu.


Koşamadı, yetişemedi
  • dannyb  (01.09.16 02:31:17) 
önceden oluyordu, arabayı kendim kullanmaya başlayınca geçti. camdan atlama falan yok.


  • babilbaligi  (01.09.16 02:52:03) 
bende vapurdayken denize atlayasım geliyor. bence bunlar içimize hapsolmuş gerçekleştiremediğimiz gizli isteklerimiz. hepimiz atlamalıyız.


  • freetakilir  (01.09.16 03:11:58) 
Atlama isteği değil de kapıyı açacakmışım gibi oluyor bazen. Ne saçma salak bir his.


  • fuzzy olmak istemistim  (01.09.16 09:55:27) 
bendeki garip istekleri anlatıyorum şimdi:

çatıya çıkıp bomba veya silahla gta gibi ortalığa ateş açmak
gördüğüm bütün ağaçlara koşarak çıkmak
yüksekten aşağıya düşmek
arabayla hata yapan insanların üzerine kendi arabamla çıkmak
  • safepassage  (01.09.16 10:49:03) 
Balkona çıkınca atlamak,
Vapurda giderken denize atlamak,
Metro gelirken altına atlamak gibi isteklerim vardı (halen arada geliyor). Psikolog tanıdığa sordum, uyuşturucu bir madde mi kullanıyorsun diye sormuştu. -Hayır dedim, inanmadı.

Arada bunalmaktan, depresyondan vs... bir şey neden ama bilemiyorum.
  • teknikekip  (01.09.16 10:53:24) 
Fransizlar bu his icin ozel bir isim kullaniyorlar. L'appel duvide. Birebir cevirisi "boşluğun çağrısı" demek. Insanların hissettiği ve tarif etmekte zorlandığı bir hismis. Bir tür dürtü.
Oluyor.

  • shadowcat  (01.09.16 11:02:25) 
oluyor bana da. 'suicide door'lu arabalar geliyor aklıma oradan. onlarda daha kolay mı oluyordur bu iş diye düşünüyorum. oradan eski arabaları düşünmeye başlıyorum. sonra gangster filmleri geliyor aklıma. ne güzel olurdu o zamanlarda yaşasaydım diye düşünüyorum. böyle böyle konuya nereden geldiğimi unutturacak kadar ilerliyor düşünceler/hayaller. intihara meylim vardır da atlayacağımdan değil yani, öyle düşünceler filan.

bir de yukarıda bir arkadaşın dediği gibi ağaçlara tırmanma isteği de var. başkasının da benzer isteğe sahip olduğunu görmek daha az manyak hissettirdi.
  • misterturist  (01.09.16 11:15:58 ~ 11:17:18) 
bende de arabaları çarpıştırma isteği olurdu. çarpışan arabalara binmişim gibi. hanidir olmuyor hatta unutmuşum bile. sen deyince anımsadım.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.09.16 11:22:37 ~ 11:23:21) 
bana da oluyor. arabada giderken birden dayandığım kapıyı açıp asfalta atmak istiyorum kendimi. atlarsam omzumun nasıl çizilip parçalanacağını hayal ediyorum. birkaç kere araba düşük hızda giderken sırf merakıma engel olamadığımdan açıp kapadım kapıyı veya arabadan indim. engel olamıyorum.


  • ruhen hastayim ben  (01.09.16 11:42:16) 
Bana da kendimi trenin altına atma isteği geliyor durduk yerde. İşim gereği haftanın büyük çoğunluğunu tren seyahati yaparak geçiriyorum, yüksek hızlı trende geçiyor hayatım diyebilirim. Durduk yerde bazen şimdi trenin altına atlasam nasıl olur diye düşünüyorum. Yalnız öyle depresif bir modda falan düşünmüyorum bunu tamamen istemsizce düşüyor aklıma. Eğer bir gün kızın teki çantasını kenara bırakıp aniden hızlı trenin önüne atladı diye bir haber okursanız gazetede falan bilin ki o kız benim arkadaşlar.


  • köstebek kurabiye  (01.09.16 11:50:26 ~ 16:15:50) 
Ben de araba kullanırken direksiyonu birden kırmaktan korkuyorum. Ama kullanırken yok ya yapmam diyorum.


  • bigbadabum  (01.09.16 12:36:10) 
cevaplara bayıldım.
yolda yürürken arabaların önüne atlama isteğim oluyor. ' acaba atlayacak mıyım' diyorum.
ağaçlara tırmanmak ve metro raylarına fırlamak gibi mülteci isteklerim oluyor ara sıra, biliyorsun.......
  • yuvarlanantencereninkapagi  (01.09.16 15:58:52) 
arkadaşlar bence duyuruca toplanıp kliniğe yatmamız lazım


  • dannyb  (01.09.16 22:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.