[]

Kedim cok hircinlasti

Eve geldim şimdi oyun oynuyor bi yandan ayagima falan saldiriyor kendince ama cok abartti isiriyor baya bildigin. Ustume tırmanıyor yuzume dogru gelmeye calisiyor. Ne yapacak diye biraktim yuzume saldirdi gozumu kacirmasam cizerdi.
1 aylik falan daha evde yalniz kaldi tum gun ondan mi yapiyor acaba normal mi yoksa



 
Sıkılıyor muhtemelen, ısırmasına zarar vermesine izin vermeden bol bol oynayın onunla :(


  • piremses  (31.08.16 19:05:58) 
Ayağınıza saldırmıyor, sizinle oynamak istiyor. Yalnız yaşıyorsanız hemen 2. bir kedi daha alın. Birbirleriyle oynarlar, yalnızlıkları çok azalır. 2 kedi bakmakla tek kedi bakmak arasında çok az fark var. Tek başına hayvanlar bunalıma giriyorlar. Kalabalık aileler dışında tek kedi almamak daha iyi olur.

Yavru küçük olduğu için size ne kadar zarar verdiğini bilemiyor. Tırnaklarını çok geçirdiği zaman elinizi aniden çekerseniz çizer. Büyüdükçe size daha az zarar verecek. Veterineriniz size onun tırnaklarını nasıl keseceğinizi gösterir. Ucundan çok az kesince eşyalara ve size daha az zarar verecek. (inşallah)

Tırnaklarını törpülemesi için kedi mobilyası alabilirsiniz. 25-100 tl arasında fiyatları var.

Evde kendi kendine takılan hayvan kuduz olmaz. Korkmayın. (Allah korusun)

Yalnız yaşayıp iki kedisi olan arkadaşlarımın hepsi çok memnunlar. Tek kedi gerçekten yalnız kalıyor. 2 kat masraf gözüyle bakmayın. Pek çok ihtiyaçları da ortak görülüyor zaten.

İlk kediniz ise kedi beslemiş konu komşudan sık sık fikir alın ya da buraya yazın. 2. kediyi almanız dileğiyle. (aşıları yapılmış bir yavru verebilirim. Bugün annelerini kaybettiler. 1 yada 2 tanesini biz alacağız inşallah. 3.'yü siz düşünebilirsiniz)

Not: İstanbul Avrupa
  • nickelbird  (07.09.16 06:27:43 ~ 06:29:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.