[]

Kargoyu baskasina teslim etmek

Merhaba bu olayi yurtici kargo bana gecenlerde yine yapmisti. Bir hafta genel merkezle ve subeyle gorustum ama alip getiremediler. Kendi imkanlarimla kisiye ulastim gorusme ayarladim vs. Simdi yine aynisini yapmis. Sizin basiniza hic boyle bir sey geldi mi ve halledebildiler mi? Tesekkurler.




 
hıyar herifler benim en sevmediğim komşuma vermiş. ben adamla muhattap olmamak için delikten bakıp o ortada ise geç kalma pahasına çıkıyorum evden gereksiz muhabbete saracak diye, adamlar gidip kargomu ona vermiş. tamam bilemez kimle iyiyim kötüyümde ya gelen kargo mühim bişiyse ve kargoyu teslim ettiği kişi kötü niyetliyse? Ya benim husumetim bunun ötesinde bişiyse adam bilinçli malıma zarar verirse? Ben arayıp şuna buna bırakın demeden kimseye bırakmamaları gerekiyor. Bir keresinde ailemin evine belge gelecek. Yüksek lisans için kayıt belgeleri yani mühim. Şansa bak yine bu hıyar herifler ile geldi. Ben kimliği falan hazır ettim bekliyorum. Geldi, merhaba X beye kargo var, tamam aldım şuraya bir imza gidiyordu. Çevirdim, açtım paketi bak içinde mühim belge var. Gönderici Y üniversitesi, içinde önemli belge olma ihtimalinin yüksek olduğunu açmadan anlarsın. Niye kimliğime bakmadım? Ya ben o değilsem? Site burası ya yanlış binaya girdiysen? Şikayet edeyim mi diye baya fırçaladım da sonra kıyamadım üç kuruşa çalışıyor diye. Ama cidden ayıp bu dallamaların yaptıkları, hiç mi eğitim vermiyorlar peşini kovalamıyorlar.


  • ManikD  (30.08.16 23:22:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.