[]

ter kokusu sevilir mi?

kendinizin ya da bir başkasının ter kokusunu seviyor musunuz?
tişörtünüzü ya da başkasının terli tişörtünü kokladığınızda beğendiniz oluyor mu?



 
efet


  • shotgunwoman  (28.08.16 10:30:20) 
hayatımda böyle sapıklık ve iğrençlik görmedim. :D


  • peace.on  (28.08.16 10:33:13) 
Ter kokusunu koklamak icin tshirt filan koklamam ama bazi partnerlerimin ter kokularini severim. O kadar :D


  • kuehles blondes  (28.08.16 10:41:20) 
çok nadir de olsa bazı insanların ilk terlediklerinde güzel koktukları söylenir. aynı şekilde yeni duş almış çiftler tertemizken cinsellik yapınca ortaya çıkan ter de güzel kokar bence. onun dışında zaten public wc gibi kokuyor insanların çoğu. kimse iş güç demesin, biz de çalışıyoruz.


  • hasmetizm 2046  (28.08.16 10:44:39) 
Kendi ter kokumu seviyorum ya çünkü tek koklayabildiğim pis koku o :D


  • fıytfıyt  (28.08.16 10:49:55) 
Küçükken annemin ter kokusu hoşuma gidiyordu.. Annem de kızmıştı bana bunu söylediğimde :))


  • buffy de vampir sayılır  (28.08.16 10:50:59) 
bebeklerinki güzel oluyor genelde.


  • Apocalypse  (28.08.16 10:55:31) 
Kendi ter kokumdan bile iğrenirim, çok terlediğim bir gün ulan şimdi toplu taşımaya binilmez 2 durak yürüyeyim ne olacak diyerek eve yürümüşlüğüm bile vardır.
O günden sonra iş yerine de yedek tişört bırakmaya başladım zaten.

Başka kimsenin de ter kokusundan hoşlanacağımı düşünmüyorum belki bebeğim olursa ilk bir iki ayı sevebilirim güzel diyorlar.
Terlemek çok insani bir olay ve olması da gereken bir şey evet ama biraz dikkat edilmesi gerek.

Ek olarak gözlemlerime göre güneş altında terlemekle spor yaparken ya da sevişirkenki terleme bir değil sanki. Onda o pis koku olmuyor arkadaş bana mı öyle geliyor bilmiyorum, belki de biter bitmez duş alındığından fark edilmiyor ama duşun bir iki saat ertelenildiği de oldu mesela. Bilemiyorum garip.
  • mutekebbir  (28.08.16 11:30:02) 
Cocugumunkini seviyorum. Hatta daha kucukken kakasinin kokusu bile guzel geliyordu. Yine kotu kokuyor ama tarif edilemeyecek bicimde guzel geliyor. Hani boyle canin sikkindir tv'de seda sayan izlemenin iyi gelmesi gibi. Bilimsel aciklamasi da var da yazmaya usendim simdi


  • la noix  (28.08.16 11:40:18) 
Sevilir.


  • bigbadabum  (28.08.16 11:46:47) 
kendiminkini severim, ama şöyle severim. 1 saat spor yapmışımdır, kıyafetim leş gibi ter olmuştur, o azim ve bitirmenin getirdiği sevinçle terimin kokusu(aslında pek kokmuyor da) beni mutlu eder. ha onun dışında olağandışı tüm kokulardan tiksiniyorum. parfüm, deodorant kokuları dahi öksürmeme yol açıyor. ter kokusu gözlerimi yaşartır herhalde.


  • nice tnetennba  (28.08.16 12:28:05) 
Kendim bir dönem çok kahve içmiştim, pek bir şey de yemiyordum, tenim ve terim çok komik komkmaya başlamıştı, değişmişti. Onu sevmiştim . Şimdi alamıyorum kendi kokumu, gerçi durup da koklamadım, bakayım... Yok. Bir yerden yeşilçay kokusu geliyor ahahahaa.

Ablam hamileyken terleyince bebek gibi kokuyordu. Kokluyordum ona farkettirmeden. Bir de kan akışı öyleydi ki her tarafında nabız duyuyordum dokununca. Çok güzeldi. Bunun konuyla ilgisi yok.

Eşimin, hahahaaha, eş nedir ya alışamadım, sevgilimin teri değil de mesela iki gün uyuyrken giydiği t-shirt'ü bayağı bayağı güzel geliyor. Ter de içeriliyordur herhalde. Bir keresinde de eve bir geldi, adamdan burnumu alamıyorum, hiçbir zaman birini öyle koklamamştım galiba. "Ne yaptın ya bri değişlik var" diye diye bir tane sigara içtiğini söyledi. İşe bak, hem sigara kokusunu unutmuşum, hem de o bir sigaranın uçup gittikten sonra artık yine de kalan ve ten kokusu, parfum kokusu, ve başka şeylerle birleşen halina hasta oldum. Tuhaf tuhaf işler, ne biçim sistemleriz ben de bilmiyorm.
  • shadowcat  (28.08.16 12:46:15) 
Eski kız arkadaşımın teri çok güzel kokuyordu. Baya koltuk altını koklardım.

Kendi terimi de severim ama taze olacak.
  • zoghurt  (28.08.16 13:03:49) 
bir arastirma vardi.
kadinlara parfum kokulu veya ter kokulu tistortler verip
hangisi seksi diyorlardi.
kadinlarin cogunlugu ter kokulusunu secmisti.
terde feromon varmis falan filan.

parfum kokusu feminen gelmistir belki bilemedim.
  • supermatik  (28.08.16 13:08:03 ~ 13:09:12) 
Kendi ter kokuma bayilirim.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (28.08.16 16:50:39) 
Eğer kokan yiyecekler, baharatlar ve kilolarca et olayına girmediysen; her gün duş alıyorsan ve temiz elbiseler giyiyorsan, ter üzerinde kurumuş ve saatlerce öyle kalmamışsan yani ilk terleme anı birilerine çekici gelebilir. feromonlar, hormonlar salgılanıyor, tetikleniyor vs. fakat geride kalan her durum için leş gibi bir olay. özellikle yaz aylarında otobüste gaz maskesi ile gezmek istiyorum. Kendi terim dahil.


  • nawar  (28.08.16 17:24:04) 
Evet, kadinlarin ayaklari terleyince cok hos kokuyor..


  • mirandaiam  (28.08.16 18:26:11 ~ 18:26:35) 
  • sttc  (28.08.16 23:37:35) 
eveeet.


  • aydogank  (28.08.16 23:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.