[]

güvenilir midye izmirde

Midye cok seviyorum ama zehirlencem diye korkuyorum yiyemiyorum.Izmirde nerde yiyebilirim güvenerek? Daha önce gıda zehirlenmesi gecirdigim icin çok temkinliyim.




 
Guvenilir mi bilmem ama en lezzetlisini inciraltinda yersin bence


  • aquarium  (27.08.16 23:07:17) 
geceleri inciraltinda, özdilek'in hemen önündeki otoparkta.
gündüz ve geceleri alsancakta kibris sehitlerinde tansasin yanındaki kokoreccide.

  • thewizardofearthsea  (27.08.16 23:08:10) 
Zaten yüzde doksanı aynı yerden gelip dağılıyor. Gider en zehirlisini bulurum diyorsan bilemiyorum ama hep yerim şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı.
Kıbrıs şehitlerindeki yenidoğanda yiyebilirsin, nispeten kalitelidir. İsimlerine zarar gelsin istemezler diye düşünüyorum.

  • bigbadabum  (27.08.16 23:08:14) 
Thewizardbilmemne hocam serkan hamza yi diyor.


  • fbeyza  (28.08.16 08:14:36) 
Hemen hepsi aynı kaynaktan geliyor+1
Midyenin en büyük riski ağır metaller, yaşadıkları sudan aldıkları zararlıı organizmalar ve tazelik durumu.

Tazeliğini çok satılan yerlerden alarak sağlayabilirsin. Arkadaşların önerilerine ek olarak Karşıyaka iskelesinin hemen karşısında midyeciler taze midye satıyorlar.

Ağır metaller için %100 güvenebileceğin yer üretim midyeler. Metro, Migros gibi büyük marketlerde oluyor.
Sağlıklı bağışıklık sistemin varsa, abartarak yemiyorsan birazcık midyedeki ağır metalleri vücut atar. Çok da şeyapma yani. Tazesini buldun mu göm.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (28.08.16 10:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.