[]

Kedi buldum ama yardım

Eve yuruyorduk br yavru atladi onumuze. Sirnasti durdu cok tatli bir sey. Dayanamdim eve cikardim simdi.1 aylik değildir daha bence. Cok küçük.
Nasil bakarim ben buna?
Yikadim simdi bi ama gozlerinde de cok capak vardi bi de bi gozu kayik gibi. Hastalik mi var acaba ona da tedirgin oldum.
Bir de aşı yaptirmak gerektir buna ne kadar aşıları. Tuvalet aliskanligi da ogretilmesi lazim. Panik oldum simdi geri mi biraksam besleyip bshcede mi baksam.
Daha once hic kedim olmadi bi akil pls

 
Lan kolay lan..
Göz için tobrased veya muadili pomad.
Pire varsa düşük doz damla.
İç parazit için vet'e.
1 aylık olamaz; 2-3 arasıdır. Süt ver, suyla karıştır. Motoru bozarsa milupa devam sütü ucuz ve etkili, açık ayran kıvamında sulandırır verirsin en ufağın bi büyüğü bir şırınga ile.
  • kargn  (27.08.16 22:10:14) 
anasından ayırmış olma da...


  • sutlu nescafe  (27.08.16 22:14:41) 
tuvalet alışkanlığı için, kumunu takıldığı yerlerin yakınına koyun güvende hissedeceği bi köşe olsun, sonra alın kediyi, kuma koyun, patilerini tutup kumu eşeletin kumunu tanısın. sonra oraya yapması lazım tuvaletini. günde 1 kere de temizleyin.

kargn'ın dediği gibi 1 aylık olamaz, 2 3 arası birşeydir. 1 2 resim at bari :(
  • mhe guevara  (27.08.16 22:46:20) 
önce bir veterinerle görüşün. eğer çok küçükse özel sütle beslenmesi lazım (sakın inek sütü vermeyin. veterinerlerde anne kedi süt tozu var. onu kullanın). tuvalet alışkanlığından önce tuvaletini yapıp yapmayı biliyor mu onu öğrenin.
kısaca hemen bir veterinere gösterin ufaklığı. kaç aylık, nelere ihtiyacı olur, neler yapmak gerekir, hepsini söyler.
not: annesinden ayırdıysanız anne onu tekrar kabul etmeyecektir. sizin bakmanız lazım.
  • tururo  (28.08.16 01:19:02 ~ 01:19:46) 
sütü biberona koyun öyle verin, dediğin kadar küçükse daha yalayarak içmeyebilir.
bazısı biberonu ağzına dayayınca da içmiyo, ben bebek gibi kucağıma alarak içirmiştim yavru kedinin birine öyle, sanırım kalp atışını takip ediyo ondan. yani kucağınızda besliceniz. sonra büyüdükçe bildiğin kedi olcak zaten.

  • dafaisss  (28.08.16 01:29:26) 
Selamlar,
Sagolun yanitlar icin yazamadim. Kedilerden anlayan bir dostumuza gosterdik 4-5haftalik anca dedi. Sutu kendi icebiliyor, sulandirip verdik. Mama aldik. Saldirarak yedi cok sevdi. Kum da aldik bir kere gosterdim islak peceteyle yaptirtmaya calistim bir kerede alisti, kendi gidip yapiyor. Inanilmaz oyuncu durmadan ayaklarimiza saldırıyor. Cok akilli bi kedi bence.
Goz damlasi da aldik iki tane gozleri de hemen kendine geldi. Duzenli kullaniyoruz simdi. Velhasil mutluyuz alistik bile:)
Veteriner kapaliydi bugun, goturemedim hafta ici goturecegiz hemen.

Bir de bir sey soracagim tuyleri ister istemez az az dökülüyor. Biraz da tuylu bir kedi. Ben de sanki bogazima tuy kacmis gibi hissediyorum hep sabahtan beri. Aşı falan da yaptiramadik daha. Bir sey bulasmaz bize degil mi tuyunden falan ne olabilir? 3 ayliga kadar asi yapilmazmis zaten sanirim
  • veritaslibertas  (28.08.16 23:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.