[]

İş Bankası'nın hesabımdan para çekmesi

"virman" dedikleri şeyle hesabımdan 1000 tl çekip kredi kartı ekstreme yatırmışlar. oysaki ben asgari tutarı son ödeme tarihinden önce ödemiştim. sabah bi bakayım dedim hesaba, hesabımı boşaltmışlar. yahu bu şerefsizler sayfalarca sözleşme imzalattırıyorlar ve sözleşmenin önemli maddelerinden bile bahsetmiyorlar sonra böyle sürprizlerle karşılaşıyorum. biraz para biriktireyim diyorun, uçuveriyor. allah kahretsin böyle şeyi. arayıp kapattırdım bu otomatik ödeme talimatını. sizin de aklınızda olsun böyle durumlar.




 
geçmiş olsun :(


  • interview with the vampire  (24.08.16 09:17:21) 
başlığı görünce masraf alınmış sanmıştım. kimse paranızı çalmamış etmemiş, kredi kartı borcunuzu ödemiş otomatik ödeme talimatı çerçevesinde. siz okumadan imzaladığım sözleşme kapsamında çektiler diyorsanız, bir daha ki sefere imza atacağınız şeyi okuyun bir zahmet.

ha birde borcu olup para biriktirme de çok iyiymiş.
  • FAtE  (24.08.16 09:25:47) 
Banka sana iyilik yapmış işte. Asgarisini ödeyip kalan borca faiz ödeyeceğinden habersizsin sanırım.

1000 liraya 20-25 lira fazi gelecek öbür ay. Burda 1000 liran birikse ne olacak
  • efruz  (24.08.16 09:50:59) 
imza atacağınız şeyi okuyun bi zahmet diyen insan ne kadar samimi? şaka mı yapıyorsunuz? kredi kartı alırken imzalatılan sözleşme en en az 60 sayfalık ve tamamen bankacılık bilgileriyle dolu bir sözleşme. bütün gün orada oturup okuyup sonra imzalayalım desek bile anlamamız ne kadar mümkün? şu söylediğine kendin inandın mı?


  • nilmiye  (24.08.16 10:05:24) 
İster 50 sayfa olsun ister 60.. onun goygoy kısmını geçtiğinizde okumanız gereken "ceza, ödemeler" vs. kısmı 1-2 sayfa kalır zaten. Ben okuyorum, başıma ne geleceğini bilmek için.

Otomatik ödeme talimatını kapatırsan, banka hesabından para almaz. Kimsenin paranı gasp ettiği yok. Virman dedikleri şey "hesapların arası para transferi" yani dışarıya giden bir şey yok. Ayrıca türkiye koşullarında o kartın esas borcuna ödeyeceğin faiz, yaptığın 3 kuruş birikime kazanacağın faizden daha yüksektir.

Ay resmen banka savundum. En nefret ettiğim sektör ama haksız yere de gömmeyin a dostlar.
  • lcha  (24.08.16 10:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.