[]

sevgilisi olan erkekle takılan kızlar?

uzun dönemdir başka bir kızla ilişkisi olduğunu bildiğiniz ve bir süredir erkeğin 2. sevgilisi gibi takılan kızlar, o erkek hakkında düşünceleriniz ne olur?




 
Diğer kızı bırakmadığı için korkak, aldattığı için pislik, başka şeyler de olurdu herhalde ve sonuç olarak hayatımda istemeyeceğim biri olacağı için galiba 2. sevgilisi gibi falan olmazdım, bu durumda bu soruyu yönelttiğin kişi de olmuyorum galiba ama cevapladım yine de:)


  • mezzosprite  (24.08.16 00:17:12) 
Burada sevgilisi olan erkeklerle yatan hatunları mı tespit etmeye çalışıyorsun? Amaç nedir?


  • yirmisantim  (24.08.16 00:25:42) 
Sevgilisi olan erkekle takılan hatunun o erkeği ahlaki incelemeye almaya hakkı mı var ki?


  • Adramelekhh  (24.08.16 01:25:35) 
@Adamelekhh +1


  • bardakigüneşgözlüğü  (24.08.16 01:43:22) 
2. Sevgili olmak ne ya ahahhaq bunun farkinda olup surduren insani hayal bil3 edemiyorum. Ben iki kere aldatmaya ortak oldugumu öğrendim birinde ogrenince iliskiyi kestim ikincide de direkt dovdum. Hemcinsime yapılan adilikten oturu. Kiz gucu!


  • Domuz  (24.08.16 03:22:49) 
genellemeler saçmalık.

birçok insan bir başkasını görene kadar diğer uzuun alışkanlık ilişkisinin aslında bittiğini bazen gerçekten anlayamıyor. bazen bunları da göz önünde bulundurmak lazım. düzenin gidişinde değişiklik yapmak aklına gelmemiş, standartı kabul etmiş birçok insan ayrılmıyor. ama bu da gerçekten ilişki olduğu anlamına gelmiyor. sonra bakıyor ki birini seviyor demek diyor bu olmuyormuş. gerçekten böyle durumlar da yaşanabiliyor. insanları tek tipe indirgememek lazım.
  • kirazıseviyorum  (24.08.16 15:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.