[]

futbol ligi zamanında mı başladı erken mi başladı?

futbol ligi zamanında mı başladı erken mi başladı?

bana sanki erken başladı gibi geldi eylülde başlaması gerekmiyor muydu geçen sene eylül de başlamadı mı sanırım hükümet darbe bombalar derken ligi erken başlatalımda da halk her zaman ki gibi balık hafızasıyla olanları unutsun futbolla avunsun dedi gibi geliyor sahi gerçekten bilen var mı lig erken mi başladı normal zamanda mı başladı


 
her sene ağustosta başlıyor.


  • nrmnm  (22.08.16 01:39:08) 
Hemen hemen aynı.

Bu sezon: (git: www.tff.org

Geçen sezon: (git: www.tff.org
  • Skey295  (22.08.16 01:41:30) 
yahu kardeşim madem bu kadar akıllısınız, büyük oyunu ve devletin planlarını görüyorsunuz, bu kadar bilinçlisiniz e açıp google'a son 3-5 sezon hangi tarihlerde başlamış yazıversenize? lig normal zamanda başladı. avrupa şampiyonası, dünya kupası, hede turnuvası dönemlerinde ligler zaman zaman küçük oynamalara gidebilir. bir sene 4 ağustos'ta, diğerinde 20'sinde başlayabilir mesela ama genel olarak periyotlar bellidir, çoğu avrupa ligi ağustos 10-30 arası başlar.


  • der meister  (22.08.16 01:44:41) 
eylülün başında milli maçlar başlıyor o yüzden oyuncuların hazır olması lazım.Hollanda,fransa ligi iki hafta önce başladı.


  • kreatin  (22.08.16 04:16:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.