[]

Çok sıkıldım

Naptiniz bugün, güzel bir gün müydü?




 
ya dün teyzemlerle yengemler geldi, çogacayip bir aile ortamı oluştu. aslında bayağı eğlendim, kendi düzenimin dışına çıktım falan ama yine de biraz huzursuzum. canım sıkılıyor. at-war oynıycam galiba. bi de dün bikaç kişiyle mesajlaşıyodum ama cevab vermiyolar. böyle olunca çok üzülüyorum. bıyıklı dry anal rapist gibi hissettiriyo. ne bileyim istenmiyomuşsun ya da korkutuyomuşsun gibi :(


  • der meister  (21.08.16 19:55:39) 
çok aptal bi gündü. 1 haftalık yıllık iznimin sonuydu, depresif moda geçtim. canım hiçbişey yapmak istemedi, internette takıldım, sonra koşuya çıktım, 1 saat koştum, yeni girdim eve. artık akşamın kalanında film ya da dizi izlerim.


  • hypathia  (21.08.16 20:10:12) 
Eh iste, dune gore biraz daha iyiydi. Sabah da napıyorsunuz, bugun napacaksiniz diye soran bir duyuruya cevap vermistim. Simdi dusundum de orada bugun yapmak istediklerimi tamamlamisim.
-Sunumu bitirdim ✓
-Evi toparladim ✓
-Yemek yaptim ✓
Simdi dusa girip, egzersiz yapacagim. Jöle yapmistim bugun, belki onu yerim. Yemekten pek zevk alamadim cunku. Yemegi insan kendi yapinca yemesi ayri bir zevkli olur falan diyorlar insanlar. Benimki hic olmuyor :( Neyse sonra da kitap okur, uyurum sanirim.
  • yuzır  (21.08.16 20:20:25) 
10.30'a kadar uyudum.

Uzun bi kahvaltıdan sonra işimle ilgili gelecek haftaya hazırlık için bir şeyler yapmayı planlarken dayım aradı, köye gidelim dedi. Aileyi topladım köye gittik, bazlama yapıldı yedik, içtik, sohbet ettik sonra da döndük.

21.45'te olimpiyatlarda basketbol finali var. Ona kadar dinlenmece, zaman öldürmece yapıp sonra da hafta içine hazırlık yapıp uyuyacağım. Bir sonraki pazara kadar iş-ev arasında gidip geleceğim :/
  • la rana  (21.08.16 20:20:45) 
Evdeydim mülakatım için çalıştım biraz korece pratiği yaptım regl ve depresifim kötü bi gündü.


  • lithu  (21.08.16 20:36:08) 
@douchebag

geçen yaz acemoğlundan yemiştim, bayaa bir iyidi
www.acemoglubaklava.com
  • kurnaz  (21.08.16 20:38:38) 
Bok gibiydi.


  • Adramelekhh  (21.08.16 20:45:39) 
dun baya yakin oldugum bir arkadasimin dugunundeydim, esek gibi yoruldum sabah 5te eve gelebildim. cemberin daraldigini hissettim.

bugun ogleden sonraya kadar uyuyup bisiklete bindim, az once eve girdim. mutluyum. guzel gundu.
  • fakyoras  (21.08.16 21:06:21) 
Bomboş geçti bugün vallahi, sandöviçle kahvaltı yaptım Akasya'ya gittim hiçbir şey de beğenmedim almadım. Eve gelip uyudum. Geçti gitti işte öyle bir gündü. Sen naptın?


  • chipie  (21.08.16 21:35:05) 
i.hizliresim.com

mühendislikte sınır tanımıyorum. wireless modül bağlamaya çalışıyorum. dünyayı ele geçirme çalışmalarım tüm hızıyla devam ediyor.

(bkz: arduino)
  • bigbadabum  (21.08.16 21:56:24) 
Önce biraz spor ardından arkadaşlarla takıldım en son eve geldim ve yarın iş olduğunu hatırladım.İsyanım varr ulen..


  • murtiii  (21.08.16 23:03:17) 
Güzel geçti tatildeyiz yeni yerler keşfettik


  • basond  (21.08.16 23:06:14) 
Dün çok güzeldi, bugünse temizlikle geçti ^^


  • BuddyGuy  (21.08.16 23:14:23) 
Berbat başladı gün.ve suan icin biraz düzeldi gibi.


  • vi veri veniversum vivus vici  (22.08.16 01:18:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.