[]

spoiler'lı harry potter sorusu(artık izlemeyen kalmamıştır gerçi ama)

.................................................................................................................... aslında dumbledore en kral takılıp en ibiş adamken snape en ibiş takılıp en kral adamdı di mi?




 
Dumbledore da ibis falan degildi (ibis de ne demekse artik anlaminin kotu oldugunu varsayiyorum - bu ergenlerin dilini artik anlamiyorum ins cnm ya xoxo)


  • Traveller  (21.08.16 02:14:25) 
Snape en kral adam mıdır, tartışılır. Ama sevdiği için son ana kadar canını tehlikeye atmış, belki de içi sızlaya sızlaya sevdiğinin gözlerini taşıyan çocuğa eziyet etmiştir.

Dumbledore ise ibiş değildir. Sensin ibiş.
  • pomknos  (21.08.16 02:17:04) 
Asıl ibiş heri denen sürekli kayırılan veletin babası. heri de bayağı ibiş mesela. Sürekli pozitif ayrımcılık var sürekli heri bir şey yapsa da grifindora 30 puan çaksam havası var okulda.

ibiş lafı da ergen lafı değil bence çok eskiden ergenler kullanıyordu onu. şimdikilerde duymadım hiç :d
  • Adramelekhh  (21.08.16 02:21:17) 
Aynen Harry ibisin onde gideniydi asil, Dumbledore'un ne ibisligini gordunuz ?


  • mirandaiam  (21.08.16 02:26:12) 
Dumb. İbişti. Baya gaydi yani. Ama mücver asasıyla karizması yeter işte.


  • dannyb  (21.08.16 02:38:12) 
dumbledore ibiş değildi, ayrıca ben snape'in kral, adam gibi adam ilan edilmesine de karşıyım. harry'ye yıllarca ne işkenceler etti, bunun hepsini bilerek yaptığına pek inanasım gelmiyor, harry'nin babasına öfkesi de bu davranışlarında rol almış olabilir. gerçi harry'nin babası james yavşak piçin tekiydi ama bunu hıncını çocuktan çıkarmak zalimlik.


  • gezegen olan pluton  (21.08.16 02:40:29 ~ 02:41:03) 
Snape pasif agresif eziğin tekiydi, Rowling'in ona "aslında çok aşqından :((" diye sonradan iade-i itibar yapması bunu değiştirmez. Dumbledore ise görev adamından ötesi değil. Serinin en adamı dobby'dir, peşine hermione gelir; gerisi fasa fiso.


  • baba jo  (21.08.16 02:45:44) 
Serinin en adamı ilk filmde daşak geçen ağır abi peron görevlisidir. İşini doğru düzgün yapan bi emekçidir. Gerisi yalan. Dobbynin de kreacherla iş pişirdiğini bilmiyoruz sanki.


  • dannyb  (21.08.16 03:08:16) 
Snape aslında özünde iyi çocuktu.. Hep bu güzel havalar mahvetti onu. Yani ne olmasını bekliyordun ki.. Rüzgar her zaman aynı yönden esmez, snape bunu öğrendi.


  • bigbadabum  (21.08.16 10:52:14) 
dumbil e ibis degildi diyenlere sasiyorum. ibisin onde gideniydi. gidip kizkardesini oldurtuyor. gidip sacma sapan ufacik cocuklarin hayatini tehlikeye atiyor. sir saklamayi seven hiyarin tekiydi. ha zeki adam mi evet zeki adam


  • charlotte blanc  (21.08.16 11:37:06) 
bu dumbledore size ne etti kardeşim? :(
voldemort yüzünden kaç kişi ölürken ses yok. ama harry de ölecek diyince auv. adam elinden geleni yaptı, ölmeyi göze aldı. daha ne yapsın arkadaş?

snape de bi karı için iki yüzlü davrandı. ha akıllı adamdı ama gerçek aşkta akıl-mantık kalmaz. demek ki amacı başka. kim kazanırsa onun tarafında yer alacaktı ama iki yüzlülüğün sonucu işte voldemort gözünün yaşına bakmadı.

ciddili cevap; ikisi de kraldır. severiz.
  • seksen9  (21.08.16 11:41:53) 
Dumbledore ibiş falan değildir. Vakti geldiğinde kendini snape'e öldürtecek kadar dava adamıdır.


  • fuzzy olmak istemistim  (21.08.16 11:52:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.