[]

Sitemi Duyurmak

Merhaba,

1 çeşit izolasyon malzemesi ve yapıştırıcısını satabileceğim bir web sitesini wix aracılığıyla yaptım. Baya güzel oldu. Direkt fabrikadan çok ucuza aldığım için benden ucuza bu ürünü satabilen bir kişi bile yok. Yani her şey lehime gözüküyor.

Fakat sitemi nasıl tanıtırım bilemiyorum. Yarın google adsense reklamı vereceğim ilgili keywordler için, bunun dışında bir yol var mı?

 
google adsense değil adwords olacak o:) ek olarak adwords display reklamı kullanabilirsin ki bunun için bir banner çalışmasına ihtiyacın var. ayrıca sosyal medya da örn: facebook için hedefleme yapıp reklam vereilirsin ama bunun için de facebook sayfasına ihtiyacın var. kişisel hesap olmaz. ama sosyal medyada sektörle ilgili ne kadar kişi bulabilirsin bilemem. ama google adwords ve display başlangıç için biçilmiş kaftandır. adwords konusunda da yardımcı olabilirim istersen fikir verme açısından.


  • hlt1985  (19.08.16 16:31:41) 
satın alma yapma ihtimali olan firmaları listeleyip tek tek arayabilir ya da sitelerinden info adreslerine tanıtım maili atabilirsin.


  • freya  (19.08.16 16:37:29) 
shopify'a geç sonra google'â reklam ver.


  • chiper  (19.08.16 16:37:34) 
shopify'ı denedim beğenmedim. kapıda ödeme opsiyonundan da kesinti yapmaları ve sitenin tamamını türkçe'ye çevirmek zorunda olmam hoşuma gitmedi.

@freya, teşekkürler, bunu düşünmemiştim. birazdan buna eğileceğim.

arkadaşlar öğrenci halimle giriştiğim için böyle bir işe, konuyla ilgili tecrübem yok. ondan @freya'nınki gibi en basit önerilerinize dahi açığım.
  • niyeti bozuk http nesnesi  (19.08.16 16:39:50 ~ 16:41:57) 
sirketiniz var mi peki?


  • for the record  (19.08.16 16:50:40) 
@for the record, benim yok ama zaten ürünleri aldığım fabrika adına satacağım daha doğrusu onlar direkt müşteriye fatura kesecekler, ben yalnızca anlaştığımız ücreti onlara verip kar kısmını kendime alacağım. bir bakıma yüksek primli bir pazarlamacı gibi çalışacağım denebilir.


  • niyeti bozuk http nesnesi  (19.08.16 17:00:38 ~ 17:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.