[]

2000 USD hem goz hem burun ameliyati

Merhaba butce komisyonu baskani duyurucular

biriktirdigim bir para var. tatile cikicaktim ama vazgectim onun yerine iki ameliyat olmak istiyorum. sizden mantikli bir tavsiyeniz varsa beni bundan haberdar etmenizi istiyorum. 2000 dolarin hepsini bu iki ameliyata harcamak da istemiyorum. hala cok ufak da olsa tatil planim var. sizce butcem iki ameliyat icin yeterli mi ?

1- goz ameliyati. 2.0 2.5 gibi oldugunu tahmin ettigim miyoplugum var. ayni zamanda bir gozumde astigmat da var ama sanirim o ya 0.50 ya da 1. muayenede cikar. gozluk kullaniyorum

a- daha iyi gorunmek icin birakmak istiyorum
b- sinemada 3d sikintisina son
c- surekli camini temizlemek zorunda kalmak istemiyorum.
d- araba kullanirken hem gunes gozlugu hem gozluk takmak zorunda kaliyorum.

bu maddelerden dolayi bu ameliyati olayim diyorum. cok buyuk degil numaram ama gozluksuz daha iyi gorunecegime inaniyorum. lens kullanmak istemiyorum cunku korkuyorum ve tek ameliyatin benim omrumun sonuna kadar kullanacagim gozluk, lens, muayane masrafindan daha az olur kanaatindeyim.

istanbuldaki tum ama tum hastaneleri ve ozel goz hastanelerini arayip bir rapor halinde fiyat listesi hazirlayacagim. hangisi en uygun ise ona gidicem.

2- burun egriligi ameliyati.

bunda biraz daha dusunceliyim. cok rahatsiz etmiyor ama mesela merak ediyorum iki burnum da acik olsaydi daha iyi bir spor performansim olur muydu. yatarken bazen tikandigini hissediyorum ama alismisim artik cok rahatsiz etmiyor. kisin bazen hasta oldugumda rahatsiz ediyor iki burun da tikandiginda. hazir gozu halletmisken bu puruzden de kurtulayim diyorum. daha hizli kosabilecegim daha uzun surede tikanacagim bir hayat hayal ediyorum.

benim bir korkum var. burnumun sekli kotu degil. ameliyat olurum ve sonra "begenmedigim" bir sekilde burnum degisirse ne olucak ? en cok bundan korkuyorum.

ozel hastanaleri arayip fiyat raporu yapacagim bunda da ama sanirim devlet hastaneleri bunu 400 lira gibi bir ucrete yapiyormus. sizce devlette yaptirmak daha mi mantikli ? medicanayi arayip sordugumda 4000 lira falan demislerdi inanilmaz fazla bir meblag.

 
rinoplasti, deviasyon ve konka hipertrofisi için 2 kez burun ameliyatı oldum, nefes almamda öyle atla deve birşey değişmedi. şekilsel sıkıntı varsa onu çözer de nefes alma işi kolay çözülemeyebiliyor bilgin olsun.


  • alembic  (19.08.16 13:07:00) 
gözü yaptır, burun kalsın hacı.
burundan ameliyat oldum, bende öyle bir rahatlama görmedim. gemik eğriliği vardı, kıkırdak falan epey bir şey çıkardı doktor ama yok yani. eğer şeklinden rahatsızsan ona bir şey diyemem. gemik demek daha bi hoş oluyo la.

  • seyduna6687  (19.08.16 13:45:27) 
deviasyon oldum nefes almada çok ciddi değişiklik oldu. çok rahat ettim. sürekli hasta olurdum burnumdan nefes alamadığım için, artık olmuyorum. ancak burnun şekli zaman içerisinde bozuldu. içeriden kemik kırılıp alındığı için bir süre sonra burunda çökme meydana geldi o nedenle ilk ameliyattan 3 sene sonra estetik oldum. siz önce gözü olun bence burun için biraz daha bekleyin. doktorlar deviasyondan sonra burnun şekli değişmez derler ama değişiyor kimisinde. hem deviasyon hem estetik olmak isterseniz fiyat çok yüksek olur özellikle istanbulda.


  • ofelia  (19.08.16 14:29:00) 
gözü yaptırın ama buruna bir kere bıçak değdi mi eskisi gibi olmuyor, eğer şekli rahatsız etmiyorsa nefes için daha alternatif şeylere yönelin ayrıca burun ameliyatı yorumlarda da belirtildiği gibi riskli bir ameliyat yani yüzde yüz garanti veriyorum diyen doktor yalan söylüyordur benim gözümde. derse ki olası bir endikasyonda sorumluluğu kabul ediyorum 3 yıl 4 yıl sonra olsa bile, o zaman o doktora güvenirim ki risk alacaksam.


  • zebragibi  (19.08.16 15:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.