[]

Antalya-Lara'nın denizini nasıl bilirsiniz?

Lara'nın denizi nasıldır arkadaşlar? Bir de Ankara'dan gitmeyi planlıyorum. Ankara-Akşehir-Isparta-Antalya güzergahını kullanarak. Yollar nasıl acaba? Yolun büyük bölümü duble yol mu?




 
Laranın denizi falezler dışındaki yerler kumludur. konyaaltı plajı taşlıdır. bu tercihtir biraz da zevktir.

ben konyaaltında denize girmeyi 3-4 senedir bıraktım. populasyon çok kötü.

lara ise henüz o kadar bozulmadı. lara beach'lerden 1 nolu red&white'ı tavsiye ederim. ancak beachlerden önce halk plajı var orayı geçeceksin. orası kalabalık ve mangalcı yeri gibi biraz :(

bir de o yolu değil afyon burdur üzerinden gelmeni tavsiye ederim. haziran'da ankara-antalya yolculuğunu burdan yapmıştım yollar çok iyiydi. polatlı ve sivrihisar'ı geçinceye kadar radar var yollarda baya. ortalamayı hesap edip otomatik geçiriyorlar. buraya dikkat et.

başka soruların olursa yardımcı olurum.
  • jugador  (16.08.16 11:29:49) 
Ben beğeniyorum. Git kanka.


  • kablelvuku  (16.08.16 11:40:13) 
Afyon-Burdur üzerinden gelirseniz yol tamamen bölünmüş ve çok rahat. Isparta-Antalya arası bölünmemiş ve çok sık kaza olan, kör noktası çok bir yol.

Lara tarafı kumluk ve jugador'un söylediği gibi popülasyon Konyaaltı'na göre daha başarılı. Ben Konyaaltı'nda yaşayan birisi olarak uzun zamandır Kemer'e veya Fasilis'e gidiyorum deniz için. Şehir içi çok kalabalık oluyor.
  • hadi hadi  (16.08.16 12:20:30) 
Bu arada titanic beach hotel ve limak Lara hotel arasında kaldık, bilgisi olan varsa oteller hakkında çok makbule geçer.


  • bobinhoo  (16.08.16 12:48:19) 
Geçen ay limak laradaydık çok iyiydi. Tavsiye ederim.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (16.08.16 12:49:06) 
konyaaltından çok daha iyidir. ama dalga olabilir maalesef koy moy yok oralarda


  • nice tnetennba  (16.08.16 12:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.