[]

dogal urunler satmak

Bulundugum yerde guzel taze urunler bolca var. Ustelik buyuksehirlerde satilandan cok daha uygun. Mesela badem 40 45 tl, fistik 25 tl, kuru patlican 7 tl, kahve 20 tl/kilo gibi. Buna benzer baska seyler de var. Ben tanidiklarim da bunlardan faydalansin istiyorum, baska sehirlere ziyarete giderken fazla goturemiyoruz, binsure sonra siparisler de bunaltmaya basliyo, ailemin yanina giderken valizime giysi koyamiyorum bagaj haddinyuzinden. Simdi ben makul bir kar koyarak bunlari satayim diyorum. Yani en azindan arabam vs olmadigi icin gidip carsidan alma tasima gonderme islerindeki zahmetimi cikarsam yeter.ama bir yandan da paragoz gibi davranmis mi olurum, esten dosttan nasil fazladan para alayim diyorum. Girisimcilik hevesim de var. Bu isler nasil olur? Ilk baslarda ese dosta veririm becerebilirsem faturali satisa da baslarim diyorum. Ne dersiniz? Gideri var midir?




 
İşte, orada uygun olmasının sebebi faturasız olmasıdır, fatura olduğu zaman gider ciddi anlamda yükselecektir sanırım, vergiler, muhasebe giderleri, sigorta masrafları, ürünü alırken ki giderler falan fişman.

Tabi ki 25 liralık 30-35 eşe dosta satmanız garip olmaz bence.
  • atom karincanin torunu  (15.08.16 01:46:16) 
Urunlerin hepsi dukkanlarda satiliyor, yani faturali.


  • curukturpkokusu  (15.08.16 07:04:30) 
bence ayağına bir fırsat gelmiş ve bunu paraya dönüştürebilirsin. Eşe dosta parayla mı satacağım sorusuna ben olsam evet cevabı verirdim. Parasız almak isteyen varsa binsin gelsin senin olduğun yere, kendi alıp dönsün diye düşünürüm. Amme hizmeti vermeyeceksin sonuçta. İşini ciddiye aldığını gösterirsen onlar da para vermekten çekinmezler.


  • safepassage  (15.08.16 08:55:38) 
Para dosttan kazanılır.


  • bigbadabum  (15.08.16 09:22:29) 
Eşine dostuna tabii ki satış yapabilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (15.08.16 12:47:20 ~ 13:05:32) 
zaten çoğu şey kaynağında/merkezinde ucuzdur.
büyük şehirlere getirilince/pazarlaninca fiyatı artar.
satabiliyorsan neden olmasın?
ama işi büyütürsen maliye devreye girebilir.
  • titiraprap  (15.08.16 12:52:10 ~ 12:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.