[]

Robert Downey Jr sorusu

adam başarılı mı iki popüler kurgu karakterini başarıyla canlandırdı kötü alışkanlığından kurtuldu sizce başarılı mı




 
bence başarılı. seviyorum kendisini.


  • nickimin hakkini veremedim  (11.08.16 12:18:30) 
sana bana kıyasla başarı dağının tepesinde bi' adam, ne biçim soru bu be :)


  • evde liyakat kalmamis  (11.08.16 12:24:18) 
Oyunculuğunu pek beğenmem; gerçi A Scanner Dark'da fena oynamamıştı.


  • pangea  (11.08.16 12:29:22) 
en çok ally mc beal de seviyodum <3


  • zynppp  (11.08.16 14:03:15) 
adam zaten üstün ''oyunculuk'' performansı ile ön plana çıkmadı ya da abartanlar 'vay be ne kadar usta bir aktör' diye abartmıyorlar. bu kadar popüler olması oynadığı tony stark rolü ile alakalı. o zengin playboy rolü yapıştı adamın üzerine. eh fena iş de çıkarmadı desek yalan olur.


  • air  (11.08.16 14:09:20) 
daha dün bunu konuşuyorduk, her rolde kendini oynadığı halde tutan bir adam. hep robert izliyoruz rollerde ve bu bizi rahatsız etmiyor. bu nedenle başarılı. ama oyunculuk tekniklerinde bir numara mı dersen bence değil. yine de overall başarısını görmezden gelmek mümkün değil. charming bir arkadaş. hatta amca.


  • freya  (11.08.16 16:48:08) 
şarlak holmesde iyiydi.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (11.08.16 17:03:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.