[]

kadınlarda da biraz sapıklık var mı sizce?

sb erkeklere çok sallıyorlarda bu zatı muhteremler kendileri dürüstlük timsalleri sanki ilgili video da bu ayarlı değilse değil gibi www.youtube.com




 
Orada absurd bi olay var demekki hani bakınca ben bir sapıklıktan ziyade daha cok tuhaf ya da komik gelebilecek bi durum gördüm.


  • fıytfıyt  (10.08.16 03:54:23) 
Dişil şiddete maruz kalmış eleman.


  • arnold schwarzeneger  (10.08.16 08:45:08) 
Iste bu nedenle genellemeler yanlis. Kadinlarin da cinsel duygulari vardir ve de bunun erkeklerinkinden farki yoktur. Kadinlar yalnizca toplumdaki kimi eskimis ve gereksiz kurallar nedeniyle bunu her yerde gosteremiyorlar. Bu durumda kimi erkekler de seks yapacak kadin bulamiyor, onlara da zarar cunku seks istiyorlar ama partner bulamiyorlar. Karsilikli kaybet - kaybet durumu. Ama aslinda erkekler de kadinlar da baskalarinin ahlak bekciligini yapmasa erkekler de kadinlar da seks partneri bulur. Kadinlar evlenene kadar asiri pembe hayallerden kurtulur erkekleri tanir. Erkekler de kadinlarin asiri duygusal, temiz, duzenli, asiri ahlakli olduklari gibi genellemelerden kurtulur. Saglikli iliskiler baslar, saglikli cocuklar yetisir. Secim senin ister kadinlari tanimayip masturbasyona son hiz devam ister kadinlari dogru taniyip saglikli iliskilere yeni kapi acmak.


  • Traveller  (10.08.16 09:19:14) 
Videoya bakmadim da kadinlarda da var tabii sapiklik gibi seyler. Daha dogrusu kadinlarda da erkeklerde de her turlu pislik var.


  • stavro  (10.08.16 09:32:42) 
kadın denen canlıların whatsapp grup konuşmalarını görsen erkekliğinden utanırsın. şahsen birden çok denk geldim ve "vay anasını bi de ben kendimi sapık bilirdim" diye düşündüm.


  • prompter  (10.08.16 09:52:04) 
videoya bakamadım; ama bu sapıklık konusunda bir çift lafın var;
böyle her vanilla dışı cinsel eylemi hemen ötekileştirmemek, dışlamamak lazım bence.

  • pangea  (10.08.16 15:19:24) 
Hahah soru Turkishmusic.org'daki Sezen Aksu tartisamasini hatirlatti..

El cevap: Olma mi...
  • mirandaiam  (10.08.16 15:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.