[]

Yaya veya araçlı olarak yaya geçişindeki tavrınız

Yaya olarak yaya geçidinde hiç aldırmadan yol vermeliler deyip atlıyor musunuz yoksa, 1-2 araba daha geçsin boşalacak sonra geçerim mi.




 
O anki ruh halime göre değişiyor. Uyuz bi tipse atlıyorum,elimle işaret parmağımı gösteriyorum;cool da oluyor yani hızlıca da yürüyorum o sırada..araç kullanırken de hep yayalara yol veririm.
Cici bir kızım yani.

  • gadlemler  (06.08.16 14:40:20) 
Yola bagli. Yani arkasi cidden bossa bekliyorum. Bos degilse laaps diye atliyorum genelde.


  • kuehles blondes  (06.08.16 14:41:14) 
Yaya olarak araçların durmasını bekliyorum. Burası Türkiye yaya geçidi bir işleve sahip bile değil. Şoförlerin de oek tınladığını düşünmüyorum.


  • cemallamec  (06.08.16 14:42:07) 
Genelde yakinda trafik lambasi var mi diye bakarim. Zaten trafik lambasinin olmadigi yerden nadiren karsidan karsiya geciyorum. Yoksa da bosalana kadar beklerim. O sirada yanimdan bir suru insan yola atlar, coktan karsiya gecmis olur falan, ben oooyle beklerim, atamam kendimi.

Yol vermeliler deyip yola atlayamam, vermezse olecegim cunku.
  • yuzır  (06.08.16 14:46:58) 
hiç aldırmadan atlayamıyorum çünkü kimse yaya geçidini takmıyor maalesef.


  • pamuk helvalar cebe  (06.08.16 14:51:17) 
bazen yol vermek için araç yavaşlıyor fakat ben geçsin diye izin veriyorum, çünkü ikinci şeritten gelen arabalar yavaşlamıyor, yol tamamen boşalmadan geçmiyorum

ek olarak, evin yakınlarında düğmeli trafik ışıklarından var, basıyorum belli süre sonra bana yeşil yanıyor fakat araçlara kırmızı yandığında oluşan kuyrukla göz göze gelmemeye çalışıyorum, sanki hepsi bana içinden küfrediyor onları beklettiğim için


hakkım olan şey için suçluluk hissetmek de tuhaf :/
  • freebird5406_2  (06.08.16 15:02:50) 
Ben şu ana kadar bir intihar girişimi gibi hep atladım , korna bile çalmadılar niyeyse. direnelim yayalar asdfg #occupyyayageçitleri


  • Cursed Chico  (06.08.16 15:06:29) 
Yaya geçidini tanımam. Ezerek geçmeyi göze alıp hız kesmeden devam ederim. Ölümle yaşam arasındaki seçimi onlara bırakırım.


  • bigbadabum  (06.08.16 15:40:51) 
trafik lambasi yoksa bosluk ariyorum, genelde zaten bosluklar oluyor. olmasa da yol veren oluyor zaten bir sure sonra.

aracli olarak mumkun oldugunca yol vermeye calisiyorum, vermedigim zamanlar da oluyor yola bagli oluyor genelde. nasil olsa arac otomatik dur kalk yavasla da cok sorun olmuyor.
  • fakyoras  (06.08.16 15:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.