[]

İlk kez kitap okuyup bitirmek ve uykuda kilo verme

Evet daha once elime bi kitap alip hic bitirmedim. Biraz once oturdum düşündümde ben ne mal adammışım. Ofisde zamanimin cogu boş. Ayrica evdede boşum genelde. Niye hic denememisim ki kitap okumayi. Vay vay :( Simdi ilk sorum şu; kitap okumaya 15 klasik eser ile başlasam olur demi ? Ikinci sorum ise; Insan uykuda kilo verir mi ? Tesekkurler cok iyisiniz.




 
1-nereden başlarsan başla, kaç yaşındasın bilmiyorum ama ergin bir insan olarak ilk defa kitap bitirmen üzücü, haydi şimdi kitaplar zamanı! olmadı buradan fikir al, öneririz bir şeyler.

2-insan her zaman kilo verebilir.
  • Apocalypse  (04.08.16 19:34:24) 
@Apocalypse

Yaş 23.seninle kitap arkadasi olalim o zmn. Ben kitap bitirince senden oneri isteyeyim. :)

Ustad kilom yok zaten. Merak ettim. Eyvallah.
  • Hayalperest Vişne  (04.08.16 19:38:44) 
Kitap okurken beyin faaliyetlerinde artış olur. Uyuduğunda bunlar bilinçaltı ve hayal gücüyle birleşip beyni daha çok yorar, dolayısıyla beyinden kilo vermeye başlarsın. Uyurken böyle kilo verilir.


  • bigbadabum  (04.08.16 19:43:49) 
@bigbadum

Bnm bi birader var gece tartiliyor 72 kg. Sabah kalkiyor 71.4 oluyor adam. Ondqn yani sordum
  • Hayalperest Vişne  (04.08.16 19:47:02) 
O dediğin termodinamiğin sıfırıncı ana kanununa ters. Uyandırayım.


  • bigbadabum  (04.08.16 19:53:57) 
@bigbadabum

Gece farkinda olmadan çişe gidiyor o zmn u
  • Hayalperest Vişne  (04.08.16 19:55:37) 
Senin kafa çalışmaya başlamış. Şimdi tartıl, kilo vermişsindir.


  • bigbadabum  (04.08.16 20:01:48) 
Altın yoğurt yaparsan uyurken kilo verirsin. Just Google


  • Polaroid  (04.08.16 20:05:29) 
Uyurken kilo verildiğini düşünmüyorum. Uyku anı mrtabolizmanın en yavaş olduğu durumlardan biri bence.

Ne tür kitapları okumayı seviyorsanız onları okuyun. Klasikler illa okunacak diye bir zorunluluk yok.
  • tahin pekmez yoğurt  (04.08.16 20:33:08) 
Klasiklerden baslamamani tavsiye ederim yoksa aliskanlik edinemeden birakabilirsin. Daha surukleyici seyler oku bence once sonra onlara gec.


  • kassiopeia  (04.08.16 21:19:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.