[]

Canon eos 600d telefona aktarma?

Iyi aksamlar duyuru sakinleri..
Bilgisayarimi yanima alamayacagimdan dolayi makineden resimleri bir sekilde telefona atmam gerekiyor. Bir yolu var mi acaba ? :))



 
nope benim bildiğim kadarı ile


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.07.16 23:20:04) 
nöğ. 6d olsaydı wi-fi ile atabilirdin


  • washe  (25.07.16 23:22:48) 
wifi hafıza kartıyla olurdu galiba.


  • sutlu nescafe  (25.07.16 23:29:01) 
şöyle cihazlar var:
www.amazon.com

sd kartı takıyorsun wifi ile paylaşıma açıyor, telefona indirebiliyorsun mesela.

WD'nin direkt böyle harddiski de var, üzerinde sd kart girişi var tek tuşla bilgisayarsız karttaki verileri hdd'ye atıyor sonra istersen wifi'dan da bakabiliyorsun.

www.wdc.com
  • rodriguez2  (25.07.16 23:30:01) 
atabilirsin. neden atamayasın. ben şöyle olabilir diye düşünüyorum:

öncelikle telefonun android olmalı yani hafıza kartı takılabilmeli. daha sonra makinen için hafıza kartın da micro sd takılabilen bir adapter'lı olmalı. yani şöyle bir şey: urun.n11.com

fotoları çektikten sonra şu minnik hafıza kartını çıkarıp tele takınca fotolar da tele yüklenmiş oolmaz mı? yanlış bir mantık mı kurdum acaba. bence çalışır yahu.
  • cemallamec  (25.07.16 23:30:34) 
@cemallamec 'in dediği en basit yolu herhalde ve evet microsd slotu olan telefonda işe yarar. Fakat o fotoğrafları telefon hafızasına atıp, silip, kartı tekrar kullanacaksan orada patlarsın. Telefonunun hafızası depolama için yetersiz kalır büyük ihtimalle :)

ama instagrama birkaç fotoğraf atıcam diyorsan öyle yap geç.
  • rodriguez2  (25.07.16 23:34:57 ~ 23:35:30) 
Microsd olan kartlardan alip telefona, telefondan da drivea atip donguyu bu sekilde devam ettirecegim gorunuse gore :)


  • megacracker  (26.07.16 00:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.