[]

dekorasyon meraklılarına soruyorum

salonda bi tane 3lü koltuğumuz var, kadife ve haki yeşili gibi bir rengi var. ekte odayı görebilirsiniz. bunun yanına 2li bir koltuk bakıyoruz ama şu renge hangi renk gider karar veremiyoruz. birincisi koyu olsun istemiyoruz, açık renk ferah bişiler olsun istiyoruz. mesela açık, taş rengi bir gri nasıl olur? ya da sıcak olacaksa illa krem rengi filan mı olmalı? internette modellere bakıyorum hep turuncuyla ya da sarıyla kombinlemişler bu rengi ama bana hoş gelmiyo bunlar artık. ne dersiniz? :/




 
çekmece gibi bir şey var ya mavi

bak o tonlar ya da mor çok güzel oluyor.

ben öyle çok seviyorum.
  • makarnacanavari  (25.07.16 16:33:26) 
kediyi değiştir siyah beyaz tonlarda olan bi kedi al.
uçuk sarı falan değil de böyle net pastel sarı varya, o renk olabilir diye düşünüyorum.
olmadı çimen yeşili.
  • seyduna6687  (25.07.16 16:40:15) 
makarnacanavari +1

bir de yastığın fon rengi de iş görür de çok çabuk kirlenir sanki. berjer isteseydin o yastığın deseniyle berjerler çok şık olur derdim ama 2li koltukta öyle desen nasıl durur bilemedim açıkçası.
  • in vino veritas  (25.07.16 16:42:25) 
Bu yesilin ilaci turuncu hayir asla olmaz diyincede krem.butun renkleri goZunde canlandir denk gelmeycek.abi ben ne diyorum hala turuncu diyorsun dersen makarna canavarinin dedigi mor,patlican moru.aynisini soylemisler ne sacmaliyorsun abi secenegi fistik yesili,koyu yesil,acik yesil buna muteakip gri olur.


  • duptıs  (25.07.16 16:44:20) 
tek renk seçmek zorunda mıyız? bence patchwork ya da yastığınızdaki gibi desenli bir koltuk çok güzel olur.

tek koyu renk istiyorsanız lacivert, bordo, mor olabilir. açık renk istiyorsanız bu tonun birkaç perde açığı olabilir, zeytin yeşili veya daha açık tonları diyorum.
  • evde liyakat kalmamis  (25.07.16 16:53:36) 
bence almayın, çok sıkışır eşyalarınız.


  • hakim oynayin dedi  (25.07.16 17:07:12) 
hardal sarısı olmalı.
kiremit turuncusu da olur.
perdenizdeki pileler çok sıkı olduğu için içeriye ışık girişini engelliyor.
  • nax  (25.07.16 17:11:19) 
hardal sarısı +1


  • cilekli krep  (25.07.16 17:13:50) 
hardal +1

haki yeşiliyle taba güzel olabilir ama koyu istememişsiniz. onun dışında haki yeşiliyle en uyumlu renkler pudra, krem, vizon, taş rengi tonları.
  • veronica supertramp  (25.07.16 21:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.