[]

İngiltere vizesi hakkinda küçük bir soru (uykularim kaciyor:( )

Yarin İngiltere vizesi icin randevum var, 2 yildir planladigim 6 aylik bir egitim icin gidiyorum, her seyi ayarladim fakat lanet olsun ki sanirim bir hata yaptim.

Benim hali hazirda iki eski pasaportum var, biri 2011'de alinmis, digeri 2009'da.ikisi de ingiltere vizeli.
Fakat ben son 10 yilda Ingiltere'ye gittiniz mi? Tarzi bir soruya evet yanitini verip sadece en son gittigim pasaport bilgilerini vermisim. 2009'dakini unutmusum.

Simdi sorum; 2009dakini vize islemleri icin versem mi? Yoksa olu taklidi mi yapsam o pasaport icin?
Sikinti olur mu allaskina vurucam kendimi:(

 
ne olacak yahu, gittin mi demişler gittim demişsin işte. yalan değil niye dert ediyorsun..


  • nrmnm  (21.07.16 00:44:38) 
birşey olmaz. yanlış bilgi vermemişsiniz ki.


  • allanpoe  (21.07.16 00:51:01) 
sıkıntı yok yat uyu bısey olmaz:)


  • hopp  (21.07.16 00:53:07) 
Peki o bilgisini vermeyi unuttugum pasaportu da ekleyeyim mi evraklarin arasina?


  • Deathrow  (21.07.16 00:55:08) 
Ekle bence


  • fosforlu cevriye  (21.07.16 00:57:30) 
Evet. Bile bile belgede sahtecilik yapma. Zaten iki pasaportun olduğu emniyette kayıtlı. Kaybetmiş olsaydın gidip bildirmen ve bir dokuman alman gerekecek ve onu sunmam gerekecekt. İki pasaportun olduğu kontrol edilecektir.


  • shadowcat  (21.07.16 00:57:38) 
Dert ettigin seye bak. Ekle eski vizeni de evraklarin arasina.


  • brkylmz  (21.07.16 01:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.