[]

Sabah mutlu kalkan var mı ?

Nasıl bir duygu ? Her şey yolunda, hayat tıkırında, her şey olmasını istediğin gibi gidiyor falan. Kodumun yaz okulu olmasa, kodumun özgüven problemleri olmasa hayattan ben de zevk alabilsem kötü mü olurdu ?




 
Hayatımda her şey olmasını istediğim gibi gitmiyor. Üstelik çok uykusuzum ama mutlu bir şekilde uyandım. Bakış açını değiştirmeye çalış. Mutluluk bir sonuç değil süreçtir.


  • dessy  (15.07.16 14:19:23) 
Planlı bir şeyler yaparsam mutlu olabiliyorum ben. Bir işim yoksa dana gibi yatıyorum çok afedersin ama "arkadaşlarla piknik" gibi bir şey ya da bir randevulaşma varsa hem heyecanlı hem de mutlu uyanıyorum.


  • mimarbasi  (15.07.16 14:22:32) 
Gecenin nasıl bittiğine bağlı.


  • steve rogers  (15.07.16 14:25:51) 
Yaz okulu bitecek, iş derdin başlayacak. Kimsenin tıkırında giden bir şeyi yok (portakal sulu kahvaltıya uyanan ve çalışmadan geçinebilen bir zenginsen o ayrı). Kendini zorlayıp motive edip mutlu olmaya çalışan insanlar var sadece. Mutlu kalkan yok, "mutluyum" diye kendine telkin edip çaba gösterenler var kısacası.


  • Sulfoxaflor  (15.07.16 14:31:50) 
çok uzun zamandır uyuyamıyorum kalkarken de yorgun ve mutsuzum


  • limoncello  (15.07.16 14:35:37) 
hayat çok yolunda değil, yaklaşık 2 haftadır biri afyonda biri izmirde olmak üzere 2 kına 2 düğün geçirdim, ayaklarım topuklulardan yara oldu, imansızlara altın almaktan imanım gevredi,borç batağındayım . Ama bi sevgilim var ki tam bir eşşek sıpası sayesinde her güne güzel uyanıyorum. kendine mutluluk sebepleri yarat :)


  • aslmtn  (15.07.16 14:36:43 ~ 14:37:49) 
o yazdığın şeyler de hayatında olmadığında, bu sefer başka nedenlerden dolayı mutlu olmayacaksın.

mutsuz olmak için sayısız sebep buluyor insan her daim.

sabah kalkarken mutlu olan biri mi? gerçekten hayal bile edemiyorum böylesi var mı...
  • yassayf  (15.07.16 14:40:27 ~ 14:41:05) 
2-3 saniyeliğine mutlu uyanıyorum ama sonra aklıma boşu boşuna patlamadan çatlamadan terörden öldürülmüş insanlar geliyor. Bencilce düşünürsek mutluyum bi sıkıntı yok ama düşünemiyorum. Ya da fazla düşünüyorum. Bilemedim.


  • amelie poulain  (15.07.16 14:50:23) 
son birkaç yıldır çok mutsuz uyuyorum. gün içinde çok mutsuzum.
ama sabahları hep mutlu uyanırım. saatler geçtikçe bok olur günüm.

  • supergirl  (15.07.16 14:50:50) 
Değiştirmek istediğim, keşke başka türlü olsaydı dediğim birkaç şey olsa da genel olarak hayatımdan memnunum ve mutlu uyanıyorum. Hayatta geçirdiğim çok zor dönemler oldu ama modum kendimi bildim bileli hep yüksekti benim. Yapı meselesi bu sanırım.

Bir arkadaşım var benim, ailesi inanılmaz zengin, aklın hayalin almaz o derece. Kız 28 yaşına geldi hala daldan dala konuyor, bir üniversiteye giriyor bitirmeden diğerine geçiyor, yediği önünde yemediği ardında ama gel gör ki ondan mutsuzu ondan bedbahtı yok. Kendisini tanıdığım andan beri depresyonda, rahat batıyor zahir.

Ben ise ruhsal durum olarak bu kızın tam tersiyim. Çok basit şeyler bile keyfimi çabucak yerine getirebiliyor benim. Bir de hayatta değiştiremeyeceğim şeyler ve mecburiyetler yüzünden üzülmem. Bir şeyi yapmak zorundaysam yaparım, "uufff ne salak bir şey yaa neden uğraşıyorum bunlarla neden yaa neden! :(" moduna girmem. Hatta tam tersi bu tip meşakkatli evrelerden geçerken moralimi her zamankinden yüksek tutarım zira o zaman bu tip sıkıntılı dönemler çok daha çabuk geçiyor.
  • köstebek kurabiye  (15.07.16 15:21:00 ~ 15:22:04) 
Hayat baya bok gibi ben de yaz okulundan beter bir bute kaldım ve muhtemelen okulum 7. Yıla uzayacak ama garip bir şekilde bugün mutlu ve enerjigim. Arada oluyor böyle.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (15.07.16 15:40:05) 
Yorgun ama mutlu kalkiyorum. Sikiyosa mutsuz kalk max 5 dk suruyor sebek sagolsun


  • la noix  (15.07.16 15:42:35) 
@köstebek kurabiye
Pozitif düşünemiyorum. Ortada kötü bir durum varsa kötüdür, istedeğim kadar olumlu düşüneyim sadece kendimi kadırmış olucam. 11 gün sonra Muse geliyor mesela, hem okuldan hem de fahiş bilet fiyatlarından gidemiyorum. Hoşlandığım kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum ki ciddi anlamda hoşlanıyorum rüyalarıma falan giriyor, olmayacak bu iş de. Ailede aldatılma olayı yaşadıktan sonra kimseye en ufak güvenim zaten kalmadı. Başkası için çok sıradan olup benim çok isteyip yapamadığım şeyleri görünce umut falan kalmıyor.

  • Golden Ratio  (15.07.16 16:11:49) 
uzun zaman oldu.
birdenbire üzüldüm la kendime.

  • seyduna6687  (15.07.16 16:13:40) 
Ben. Çarşamba hayvan gibi bacak çalışmışım, yataktan zor çıktım, yeni uyanınca ağrı çok oluyor. O bi mutlu ediyor insanı. Sonra soğuk duşa girince yaşadığımı hatırlıyorum. Mutlu olmak için alengirli şeylere ihtiyaç duymuyorum. Dövme yaptırmak dışında. Ha bide huzur kampta.


  • hasmetizm 2046  (15.07.16 16:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.