[]

zam için ust ve arkadaşlardan yazılı yorum almak

işyerinde hep az zam aldigimi dusundugum için maaş gorusmesine bu sefer az da olsa beraber çalıştığım ust ve arkadaşlarin iyi şeyler yazdığı mmemnuniyet mektubuyla girsem problem olur mu sizce? Hem yazan hem bu mesajları okuyacak patron, yönetici gözüyle.




 
bence çok irite edici olabilir.


  • hlt1985  (14.07.16 07:53:22) 
çok ezikçe bir davranış olur; patron zam almayı hak ettiğini düşünüyorsa mektuba ihtiyaç duymaz, zam almayı hak ettiğini düşünmüyorsa mektubun etkisi olmaz.


  • baba jo  (14.07.16 07:56:32) 
bana olabilir gibi geldi. eğer pazarlık durumu varsa.


  • medievalman  (14.07.16 08:25:47) 
mektup filan yazdırma çok saçma. adamın yapacağı varsa da zam yapmaz (ben yapmam yani bir personelim böyle bir şey yapsa).

illa ki patrona bir mesaj vermek istiyorsan, üstlerine söyle yüzyüze dile getirsinler senden memnuniyetlerini.
  • teritori  (14.07.16 08:47:16) 
emsali görülmemiş bir uygulamayla patronunu çıldırtmayı başarmış olursun bence :')


  • freya  (14.07.16 08:55:47) 
Bu fikir nasıl aklına geldi


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (14.07.16 09:12:30) 
Hiç bir işe yaramaz. İş yerinde 2 hafta arkandan taşak geçerler o olur.

Maaş konusunda yetkili müdür veya patron vardır. İş onlarda biter. Ya gözlerine gireceksin ya da rest çekeceksin.

Eğer maaşından memnun değilsen, zamları beklemeden konuşman lazım. Çoğu kişi zam olsun da bakalım diye düşünür ama o zamanda çok geç olur. Öncesinde maaşa kim karar veriyorsa, "şu civarda bir maaş bekliyorum" diye açıkca konuş. Birden çok zam veremeyebilirler ama istediğin rakamlara çıkmazlarsa iş bulup ayrılma durumun varsa "bu maaşı alamazsam ayrılabilirim" de. Eğer ki hemen iş bulamam, biraz vakit alır dersen hiç söyleme. İş bulup ayrıl...
  • kartallar yuksek ucar  (14.07.16 09:58:32) 
irite edici..


  • sameidiot  (14.07.16 10:05:49) 
hayatımda duyduğum en saçma fikir. böyle zam istenmez. önce başka iş görüşmeleri yapacaksın. kendini garantiye alacaksın, sonra rest çekeceksin. zam böyle istenir. boş işlerle uğraşma.


  • tukenmez adam  (14.07.16 10:08:44) 
dünyanın neresinde var bu uygulama. gerçekten bir filmde mi gördün ?


  • kelepir  (14.07.16 11:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.