[]

Cicişler nasıl ortaya çıkmıştı? Nasıl bu hale geldiler?

Merhabalar

İlk nasıl ünlü olmuştu bunlar? Bu süreci biri özet geçse?


 
hangi olay ilkti bilmiyorum ama su iki olaydan birinde patlamisti. benim hatirladigim ilkin magazin programinda ciktilar, iste bebek'te polisle mi ne tartismislardi gece, onu hatirliyorum. bir de mehmet ali'nin programina cikmislardi. ama hangisi ilk oldu onu hatırlamıyorum. ama magazin programinda isimleri söylenmiyordu, yani henuz taninmamislardi.


  • iglesias  (13.07.16 21:59:53) 
araştırdım da bulamadım ismini.

şu doktorlardaki zenanı oynayan melike günerin sunuculuk yaptığı bi program vardı. baya eski. yine saçlarının kısacık olduğu dönem. hatta aralara sarı filan atmıştı, baya kötüydü. neyse.

programın olayını zerre hatırlamıyorum ama bu kardeşlerden biri ordaydı. başka kadınlar da vardı.

dans filan mı etmişti ne.

ordan çıkmış olmaları lazım.
  • elorelia  (13.07.16 22:01:38) 
ilk defa güzel ve dahi diye bir reality show/yarışma tarzı bir program vardı showda behzat uygur falan sunuyordu galiba konsept güzel ama aptal sarışın, zeki ama pek de yakışıklı olmayan erkek tarzıydı. Bunlar da aptal sarışın kontenjanından. Bbg evivariydi biraz.
İlk ordan çıktılar nasıl bu hale geldiler bilmiyorum. 2006-2007 yıllarıydı galiba
webtv.hurriyet.com.tr bak videosu bile var
  • limoncello  (13.07.16 22:07:15) 
yıllar önce zeki, çok başarılı ama sosyal yönden zayıf erkekler ile cicişler tarzı kızların birbiri ile eşleştiği bir yarışma vardı, bu kardeşler de o yarışmadan çıktılar.


  • gezegen olan pluton  (13.07.16 22:07:42) 
kadrolaştılar abi inanılmaz.


  • timmie  (13.07.16 22:20:16) 
limoncello +1

uygur kardeslerin sundugu guzel ve dahi programinda cikti, abla olani (adi ceyda olmayan). partneri olarak da gozluklu, kisa bir herif vardi. program baya tassakti, izliyordum hep. (not: bu programda kardes ceyda yoktu. zaten 15-16 yasinda falandir o sirada).

bu programdan 2 sene kadar sonra ceyda olani carkifelek'e katildi, o da orda unlu oldu. mali baya tassak gecmisti kendisiyle. o programi da izlemistim.

bundan sonra alip yuruduler.

(simdi hatirladim da, guzel ve dahiden once mehmet ali erbil'in atv'de sundugu, muhtar, ces gibi tiplerin bulunduğu mavi boncuk mu ne oyle bir program daha vardi (cicislerle alakasi yok, ek bilgi bu). guzel ve dahi de bu program ayarindaydi. cok geyik programdilar, kacirmadan izliyordum, kahkahalarla. ey gidi uni. yillari ey...).
  • no christ requires  (13.07.16 23:17:47 ~ 23:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.