[]

Amazon prime kindle pw siparişi verdim ama

gümrük sınırını yanlış hesapladık şimdi ürün 89 dolar. Gümrük sınırı 75 euro buda 82 dolara denk düşüyor. Borderlinks ile getirecegimde buna vergi ekleniyor. Şimdi sizce ne yapıyım. ürün 100 lira artı 300 lira toplam 390 liraya falan gelyior. türkiyede 410 lira yani bence strese değmez birde prime üyeliği yapmıstım. Geçici onları iptal etmek gerekiyor.




 
Ben borderlinx'le fitbit aldım 129 dolardı. Nedense fatura gitmemiş onlara, bana mail attılar ürün 70 dolar diyoruz onaylıyor musun dediler, onayladım hemen :D bilemiyorum sana da olur mu ama fatura adresini farklı yazıp deneyebilirsin. Yalnız küçücük şeye bile 40 dolar kargo çıkardı borderlinx bi de myus.com'a bak istersen. Hatta duydum ki myus'a mail atarsan değişiyorlarmış fiyatı ama ne derece doğrudur bilemiyorum.


  • ekaterina  (13.07.16 09:38:41 ~ 11:13:33) 
artık verdim siparişi border insallah sorun cıkarmaz. ama iptal edebilirim bilemiyorum. parayıda öekmedi dolar olarak alışveris ettim du bakalım.


  • myopati multi minicore  (13.07.16 10:14:34) 
Dün kindle pw 70 euro idi amazon.de icin.

20 lira ise fark, gönderilmeden iptal ederdim ben. Prime olmakla ugrasip o kadar emege degdi mi bilmiyorum. Alette sorun olsa, direkt iletisim, cok rahat amazondan almak da deger mi? Senin bilecegin is. Kindle fiyatlari bilinen cihazlardan.ekatrinanin dedigi olmaz sanirim, cok yaygin cünkü,
  • wiillii  (13.07.16 11:28:47) 
iptal ettim hocam ama prime belasında iptal seçenegi yok sanal kart tanımlı limit sıfır oldugundan cekemez ama nasıl yapacam bilmiyorum.


  • myopati multi minicore  (13.07.16 12:50:08) 
Prime iptal ediliyor ben ettim, hatta para çekildikten sonra iptal ettim iade geldi.


  • ekaterina  (14.07.16 10:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.