[]

Kaş güzel mi?

Tatil icin bi kac yer bakıyorum. Aklımda kaş var. Nasıl güzel mi denizi filan? Tavsiye edermisiniz?




 
kaş'ta kumsal yok. o yüzden ben sevmedim. ufak ufak koycuklar var taşlı. en yakın patara plajı var herhalde.


  • tepedeki psychedelic adam  (12.07.16 20:46:38) 
Kumsal isterseniz dalyana gidin harika denizi var. 500 m. gidiyorsunuz omzunuzu geçmiyor, denizin dibi tamamen kum ve o kadar temiz ki içi görünüyor. Kaşa gitmediğim için yorum yapamayacağım ama fikir olsun diye yazdım. İyi tatiller.


  • ekaterina  (12.07.16 20:49:40) 
ne istediğine bağlı.

kumsal ve yavaş yavaş derinleşen deniz istiyorsan,
kalabalık seviyorsan,
yokuş sevmiyorsan her yer düz ayak olsun istiyorsan hayır.

yüzmelik temiz deniz arıyorsan,
kafa dinlemek istiyorsan,
apaçi kıro keko tipler görmeye tahammülün yoksa evet.
  • sir gawain  (12.07.16 21:03:51) 
kaş merkezde ki plajlar genel olarak çakıllı kumsal alan pek yok ve de küçük çakıl plajı inanılmaz soğuk özellikle kıyıya yakın kesimleri,plajı kumlu olsun dersen kaputaş plajı ve patara plajı var yakınlarda kaputaş güzel bir yer ancak küçük bir plaj çok kalabalık oluyor,patara ise eski bir likya kenti ve tarihi kalıntılar mevcut çok uzun bir kumsalı var genelilke ingiliz turistler tercih ediyor,kaşa gidersen tekne turu ile üçağızdan kekova turuna mutlaka katıl, türkiye de gezip gördüğün en güzel yerlerden birisiydi burada ki koylar.onunu haricinde günlük turlar var saklıkent,gizlikent şelalesine falan uğruyorlar,yamaç paraşütü vardı,tüplü dalış vardı ama dalış yapılan yeri pek beğenmemiştim,

dalyan iztuzu plajı var yine çok uzun bir plajı var ve hemen derinleşmiyor,sahil kısmında yapılaşma yok bir tane cafe tarzı bir yer vardı,tekneler ile ulaşım sağlanıyor,bunun haricinde birkaç gün sakin bir tatil geçirmek için dalyan çok güzel biryer,köyceğiz gölünde tekne gezisine katılabilirsin,uzaktan da olsa kaya mezarlarını görürsün,bir de kautos diye tarihi kent kalıntıları varmış ama gidip göremedim zaman yetmedi.

ölüdeniz belcekız plajı var sahile kum dökülmüş ancak deniz tabanı taşlı ve genel olarak dalgalı iyi yüzücü değilsen kıyılarda takılman gerekebilir,onun haricinde kelebekler vadisi var buranın sahili de taşlı ve dalgalı yüzmek için tercih etmezdim genel olarak çok abartılmış bir yer keza kabak koyu da öyle bence,ölüdenizden tekne turlarına çıkabilirsin kelebekler vadisi,akvaryum koyu,st nicholas adası,gemiler koyu ,soğuksu koyu ve deve plajına uğruyor özellikle akvaryum koyu,st nicholas adası,gemiler koyu çok güzel tertemiz su deniz tabanını görüyorsun arada balıklar falan yüzüyor ,birde st nicholas adasının üzerinde tarihi kalıntılar var.bunlar haricinde ölüdeniz de yapılabilecek aktivite çok yamaç paraşütü,jeep safari,kayaköy,adalar turu,dalyan turu,tüplü dalış v.b dolu dolu bir tatil geçirebilirsin istersen.

göcek ve akyaka tarafları da başka bir alternatif sakin bir tatil istersen,buralarda sahilde değilde tekne turu ile koyları gezip görmek yüzmek gerekir,bunun haricinde pek fazla yapacak aktivite yok hareket istersen sıkabilirsin.
  • sealth  (12.07.16 21:22:03) 
Bence overrated. Denizini sevmedim, zsten tekneyle acilmiyorsan kayaliklardan, tasliklardan denize girmen gerekiyor. Yeme-icme anlaminda da bir esprisi yok ve ulasim da zor. Gecen sene gitmistim ama nir daha giecegimi dusunmuyorum.


  • kint  (12.07.16 21:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.