[]

Otel check in hk

Merhaba. Otelin check in saati 2. Biz ise gece 11-12 gibi varacağız, otele talep ettim 3 euro talep etti. Bu mantıklı mı? Check out için isteyen var da bunu ilk defa duydum.




 
Valla bana da mantıklı gelmedi,bazı oteller emanete falan alabiliyor eşyaları. Olmazsa o şekilde eşyaları bırakıp takılırsınız.


  • archery  (12.07.16 18:51:48) 
3 euro mu? Eksik yazdınız sanırım.

Sabah 8 vs bir parça da gece 11 demek 1 gece fazla konaklamak demek.
  • ihanet kac kisilik  (12.07.16 18:52:39) 
çoğu kez otellere check in vaktinden erken gittiğim oldu. ekstra ücret talep etmediler ama odanın hazır olmadığını söyleyip bi kez beklettikleri oldu.

gittiğinizde yardımcı olurlar bence.
  • allanpoe  (12.07.16 18:59:01) 
Ben sadece geç geleceğimi bildirdim, bookingten yazdım ve sistemsel olarak da talep ettim, bilgileri olsun diye. Çünkü 2 kez karşılaştım yani duydum, arkadaşlarım geç checkin yaptılar ve adamlar oteli başkasına vermiş, saçmalık ama yapıyorlar işte ben de bunun önüne geçeyim dedim, adamlar tuttuğım gün için extra para istiyorlar olaya bak


  • patos64  (12.07.16 19:14:19) 
Ama zaten adamlar gitmezsem ilk gecenin ücretini karttan çekecek. Yani zamanında iptal yapmazsam 2 gün kalaya kadar hakkım var, zaten sonrasında çekme hakları bulunuyor.


  • patos64  (12.07.16 19:24:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.