[]

Bocek yuzuden paranoyak oldum.

Karabocegin teki (hamambocegi deniyor heralde) yanima kadar geldi, agzima girecekti pislik neredeyse o derece yaklasti yani. Roket gibi firladim yerimden ama 2 gundur paranoyak oldum bunun yuzunden. Ilk defa hamambocegiyle boyle bir interaksiyon yasiyorum, cok kotu oldum. Surekli bir tarafimda bocek var sanip irkiliyorum, etraftaki cisimlerin kenarini kosesini, bir seyin kablosunu bocek sanip aniden irkiliyorum falan. Bu durumdan nasil kurtulacagim?

Paranoyadan kurtulmak icin bir daha gelmeyeceginden emin olmam lazim aslinda. Bunu da nasil yaparim bilmiyorum. Daha once 2-3 tane gormustum, bocek yemi koymustum ve ise yaramisti. Uzun zamandir hic gormedim bir daha. Sonra birden cok yakindan gordum igrenc hayvani. Pespese 2 kere hem de. Saga sola boceksavar siksam ise yara mi yoksa bu spreyler sadece gordugun anda puskurtup direkt temasla oldurmek icin mi? Bocek yemlerine bagisiklik mi kazandilar acaba? Ne yapayim simdi? Tirsiyorum surekli. Birden bire nereden ciktilar bilmiyorum.


 
sanırım sekiz yaşındaydım o zamanlar, bi sabah uyandığımda çenemin oralarda bir şeyin pıt pıt pıt gezdiğini hissettim ve hışımla uyandım yüzümde kocaman bir hamam böceği. dondum kaldım ilk başta ama sekiz yaşındaki bi çocuğun daha sonra o korkuyla nasıl bir tepki vereceğini hayal edin. şu an bir şey yok korku falan ama yine de nerde görsem bir irkilme geliyor.


  • normalbiadam  (12.07.16 01:12:10) 
Düşündükçe daha çok artıyor bu. Odayı değiştir bir iki gün, salonda falan yat. Olayın tazeliği geçtikten sonra biraz normale dönersin bence. Ben de seneler önce apartmana girince bana doğru koşturan fare ile gözgöze gelmiştim, halen hafiften tedirgin olurum girerken.


  • mimarbasi  (12.07.16 01:17:05) 
komple evi ilaçlatsanız? ilaçlandıktan sonra oturmaya devam edebileceğiniz ilaç türleri var.
uçanıyla karşılaşmadığınıza dua edin. asıl onlar tam bir pislikler :(

  • sırtçantalı  (12.07.16 01:19:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.