[]

Sizce Gideyim mi? ( kafa çarpması )

herkese sıhhatli günler duyuru ahalisi;
bayramın birinci günü kafamı beton bir kirişe sert biçimde çarptım, alnında hemen şişlik oluştu tabi. 5 dk sonra ise birden ayağa kalktigimda bayıldım, öğle saatlerinde beyin tomografisi çektirdik ve birşey çıkmadı. alnımdaki morluk da kabuk bağladı ve geçiyor. ama simdi bizimkiler tutturdu iç kanama veya beyin kanaması olabilir diye yeni bir film çektirelim özel hastaneden diyorlar, bu film birkaç ay önceki çarpmaları bile gösteriyormuş. ben de o tarz cihazlara hic girmek istemiyorum fobim var. sizce yine de gideyim mi? yaklaşık 1 hafta geçti üzerinden.



 
beynin kanamış olsa şimdiye helvanı yiyor olurduk hocam sanmıyorum herhangi bir sıkıntı olduğunu


  • ihaleli batak  (10.07.16 15:56:50) 
ben yolda giderken ayağım takılıp rögar kapağına kafa attım. öyle böyle değil ama. gece 12 gibiydi, insanlar balkona çıktı ne oldu diye. alnımda belediyenin reklamı çıkmıştı, o derece. hala yaşıyorum, çok kalın kafalıymışım ajfgjskakd


  • bigbadabum  (10.07.16 15:59:10) 
geçtiğimiz bir hafta içerisinde, mide bulantısı, baş dönmesi, kulak uğultusu, bulanıklık, bayılma, hafızanın karışması (anıların birbirine girmesi, unutkanlık/bunama gibi), elde güç kaybı, ne yaptığını unutma vb. semptomları gördüysen mutlaka ve mutlaka ama mutlaka gitmelisin, bunlar olmadıysaancak yine de emin olmak istersen git, beleş veya ucuz ise mutlaka git.

(doktor değilim, sağlık sektörüyle her hangi bir uzaktan yakından alakam yok)
  • selam  (10.07.16 16:06:44) 
@selam iyi yazmış yukarıdaki şeyler olmaya başlarsa şayet gidersiniz, kanama olsaydı tomografide görünürdü zaten.

Rahat ol bir hafta geçti ve hala bir şikayetin yoksa önemli bir şeyin de yok demektir
  • hematom  (10.07.16 16:29:00) 
teşekkürler arkadaşlar, tomografiyi olayın olduğu gün çektirdim, kusma bulantı gibi şeyler olmadı ki bunun bilincinde idim zaten, yani tetikte bekliyordum. öyle bir şeyle de karşılaşmadım ama yine de gitmekte fayda var anladığım kadarıyla.


  • dirty pussy and cock  (10.07.16 16:32:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.