[]

Rahat topuklu ayakkabı markası?

Başlık biraz yanlış oldu ama,
Abimin düğünü var arkadaşlar, annem de kayınvalide olarak düğünde saatlerce ayakta duracak gibi görünüyor. Kendisi topuklu giyecek, 5-6 cm kadar. Topuklu ayakkabı kültürüm hiç yok denecek kadar azdır, sizin önerebileceğiniz markalar var mı topuklu ayakkabı almak için bakalım? Önerileriniz varsa onlar da kabulüm.

Teşekkür ederim şimdiden.
Kolay gelsin.

 
Geçen gün Marks and Spencer'da denedim. Çok rahatlardı.
Jessica Simpson almıştım o da çok rahattı ama Morhipo'da şu an saçma sapan modeller var.
Rahat ayakkabı bulamazsanız içine silikon tabanlık alın.
  • Lim5  (10.07.16 15:14:46) 
Bambi'den aldığım topuklu ayakkabıların hiçbirinde en ufak bir rahatsızlık yaşamadım ki düz ayakkabıda bile perişan olurum ilk giymemde.
He öyle habire topuklu ayakkabı alan biri değilim birkaç kez alışveriş yaptım ama hiç sorun yaşamadım.

  • mutekebbir  (10.07.16 15:14:48) 
Huzuru derimod'da buldum.


  • ekaterina  (10.07.16 15:45:07) 
O kadar uzun sure ayakta kaldiktan sonra butun ayakkabilar rahatsiz edici olacaktir. Annenizin elbisesi uzunsa duz ayakkabi giyse de olur. Sorunuza cevap olarak da hotic derim.


  • boyalı kuş  (10.07.16 15:46:38) 
silikon taban +1

rahat ayakkabı bulsanız da bundan koyun içine çünkü ayağın ortopedik yapısıyla uyumlu, haliyle de ağrıyı hafifletiyor.

divarese'lerde luca grossi markalı ayakkabılar var, onlar çok rahat.
  • whimsical  (10.07.16 16:03:15) 
istanbul veya izmir'deyseniz dükkan önerebilirim. marka değil kendi ürettiklerini satan esnaflar. kalıpları çok rahattır


  • kül  (10.07.16 16:46:49) 
@kül sen oner hepimiz faydalanalim.


  • in vino veritas  (10.07.16 17:10:33) 
İstanbul'dayız. Buradan bekliyoruz madem, herkes faydalansın.


  • damba  (10.07.16 17:23:40) 
greyderden aldığım topuklularla koştuğumu biliyorum. ama çok düğünlük değil ben okulda takım elbise altına giymek için siyah kalın topuklu bir model almıştım. daha kibar modelleri varsa markadan memnunum.


  • meteorzede  (10.07.16 19:39:08) 
duyuruyu silmesen olur mu lazım olacak gibi bize de.


  • mobydick  (10.07.16 20:25:15) 
Tabii silmem.


  • damba  (10.07.16 21:24:11) 
kadıköy bahariye girişinde hemen sağda bir ayakkabıcılar çarşısı var. onun girişinde hemen soldaki dükkan, moral ayakkabı. oradaki abinin kalıpları çok rahattı, hosteslere falan sattığını söylemişti.

izmir'de de kemeraltı salepçioğlu pasajında rıdvan var.
  • kül  (10.07.16 21:48:58) 
Seçimlerinde her zaman iddialı olan ve tarzını günlük kombinleriyle ortaya koymak isteyenlerin beğenisini toplayan ayakkabı modelleriyle sezonun moda trendlerini yakından takip edebilir ve mevsimin hayatınıza kattığı yeni ritme daha kolay adapte olabilirsiniz. Zevkinizi şek ve ince detaylarla ortaya çıkarmanız için hazırladığımız birbirinden özel koleksiyonlar eşliğinde online alışveriş deneyimi yaşayabilir ve ihtiyaçlarınızı ertelemeden karşılama fırsatını yakalayabilirsiniz. www.irmakayakkabi.com


  • asuadomanas  (27.11.18 08:24:42 ~ 10:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.