[]

Gezi rotası

Sevgili evliya çelebiler!

Bu gece itibariyle kaç gün süreceğini bilmediğim bir sefere çıkıyorum. Kalacak yeri airbnb sayesinde halletmeyi planlıyorum. Her gittiğim yerde 1 gün 2 gün falan kalıp sonraki yere hareket edicem işte. Ulaşım için de blabla car cepte ama baktım her yere onunla gidemem. Her neyse onu dolmuş otobüs falan halledeceğiz inşallah. Neyse işte kesin olmayan rota şu:

Selçuk > Kuşadası >didim >akbük > Yalıkavak > gümüşlük > bodrum > datça > Marmaris > dalyan > fethiye > kaş

Buralarda mutlaka görmem gereken ya da görmesek de olur denecek nereler var? Ne bileyim mesela gümüşlük Yalıkavak falan buralar biraz daha ters kaldı gibi rota üstünde. Ya da neye dikkat edelim de böbreklere zeval gelmesin. Daha önce hiç tatil beldelerinde bulunmadım. Yemek meselesi fiyat olarak sıkıntı çıkarması en muhtemel şey bunun farkındayım mesela.

Mobilden yazdım zor oldu. Her türlü link tavsiye vs şeye açığım.

Arz eder, teşekkürlerimi sunarım!

^_^

 
Bilinen şeyler ama gene yazayım.Ben şu şekilde yaptım Selçuk için efes gezip, kuşadasında pansiyonda kaldım kuşadasında pek bir şey yok direk didime geçtim artemis-apollon tapınaklarını gezdim kalmadan bodruma gittim. Bodrum içinde merkezde konaklayıp ilçelere minibüs ile gezdim. Bence yeme kısmı seni zorlamaz çünkü çoğu yerde artık büyük firmaların pizzacıları ve hamburgercileri var kazıklanma derdi yok gibi. Ama konaklamalarda pansiyonların durumunu araştırmak gerek en azından bir kaç tanesini telefonla arayıp yer sormak filan. İyi tatiller.


  • demirKamil  (09.07.16 22:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.