[]

30 metre uzaktaki wireless a baglanma

Selamlar iki ev arasinda iki duvar 30 metre mesafe var, evin caminda su model

TP-Link TL-WA854RE WLAN Extender (300Mbit/s, WPS)

repetear sarkitinca iki uc bar cekmeye basladi ama internet cok yavas youtube iki dakika sürüyor sadece acilmasi. Acaba bi ust model repetear alsam değişme olur mu hizda?

TP-Link RE200 AC750 Dualband WLAN Repeater (750Mbit/s, LAN Port, WPS)

 
En çok etkileyen sey duvar. Duvar engelini bi sekilde asarsan 30 metre sorun olmaz. Daha güçlü modemler vardır ama ne kadar etkili olur bilemem.


  • tamamen hayal urunudur  (09.07.16 09:26:01) 
Duvari asamiyorum malesef ama ikinci linkdeki dualband ve 750mb çok fark yaratır mı?


  • allstar  (09.07.16 09:35:37) 
o iş zor. ya çok ciddi paralar verip pro cihazlar alman lazım iki tarafa da ya da eve kendi internetini bağlatman. ikinci emin ol daha ucuza gelir çok daha verimli olur

edit: dual band falan bi işe yaramaz. ana modemin de aynı şeyleri desteklemesi gerekiyor.
  • washe  (09.07.16 09:36:33 ~ 09:41:43) 
Araya güçlendirici koyuyorlar galiba. Router olmasi lazim adinin. Arada bir noktaya koyabilirseniz ise yarar. Ama o imkaniniz da yoksa en son ihtimal kabloyla cekin. Tabii mümkünse.


  • tamamen hayal urunudur  (09.07.16 09:52:47) 
wireless anten tarzi birseyin fayfasi olur mu peki?


  • allstar  (09.07.16 17:57:00) 
şundan 2 tane alıp 2 binanın tepesine kablo kurulumıunu da yaparsan gram sorun yaşamazsın.

www.netsiparis.com

diğer türlü 100-300 lira civarındaki ürünlerden bişi bekleme.
  • washe  (10.07.16 23:47:24) 
Evde de en az 2-3 duvarı geçtiğini düşünürsek, high power routerlar iş görür bence. Ama iki tarafta da router olacak, bir tarafta high power router öbür tarafta telefon olursa router bağırır telefon duvar da router telefonu duyamaz.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (11.07.16 00:09:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.