[]

Eve Camdan Kedi Girmiş

Mutfaktan tabak sesleri geldi. dedim herhalde kendi kendine devriliyorlar. sonra bu sesler artınca hırsız olacağını düşündüm. evde tekim. ev zifiri karanlık. bayram muhabbeti yüzünden ev boştur girelim diye düşünmüşlerdir dedim. odadan küfrederek fırladım. tam mutfağa giricem o zifiri karanlıkta kedi bacaklarımın arasından depar atarak kaçtı. senelerdir bu kadar tırsmamışımdır herhalde. evde kedinin ne işi var falan insanın aklına hiç gelmiyor. daha sonra salonu kontrol ettim. pencere camındaki sineklik açılmış. başka girebileceği bir yer yok. ev giriş katı. arıyorum hiçbir yerde bulamıyorum hayvanı. geldiği yerden o can havliyle kaçtımış mıdır acaba ? iki kaseye süt koydum. belki çıkar diye bekliyorum arada kontrol ediyorum. ilk defa böyle birşey başıma geldi.




 
Sen yat uyu. O kendini güvende hissedince çıkar ya da çıkmıştır.


  • gozu acik sevisen yahudi  (08.07.16 00:48:43) 
girdiği yeri tekrar bulamayıp bir yere saklanmış olma ihtimali yüksek. o kadar gerilmişken yemeğe, süte falan da çıkıp gelmez. tek çare her yeri kontrol etmek.


  • nilmiye  (08.07.16 00:49:02) 
her yere baktım neredeyse yok hayvancağız. acayip yerlere de girebiliyorlar. bu gece uyku yok bana herhalde.


  • darksdantes  (08.07.16 00:52:48) 
Bir yere sinmiştir. Çağırsan da gelmez, çıkabileceği geniş bi yer aç sen ararken korkacaktır. Kaçıp oradan çıkar. Tabi hala evdeyse.


  • boreas  (08.07.16 00:56:38) 
camı aç bir odada bir süre sessizce bekle, o çıkar. çıkamazsa en son çare miyavlar. kedilerimden biri mahalledeki bütün evlere giriyor, ondan biliyorum.


  • lesmiserables  (08.07.16 00:59:39) 
miyavlama da yok. herhalde geldiği yerden çıkmıştır diye umuyorum. ya da ummak istiyorum. gece zifiri karanlıkta denk gelmesek iyi olur gibi.


  • darksdantes  (08.07.16 01:09:18) 
Çıkmıştır o, yoksa miyavlardı gerginlikten.

Edit: 1 saat sonra cevap vermişim, kendime yuh diyorum, çoktan güncelliğini kaybetmiştir bu duyuru.
  • whimsical  (08.07.16 01:51:50 ~ 01:52:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.