[]

Niye hiç umudumuz yıkılmıyor ?

Bunu yapanlar var mı aramızda ? Adam okumuş işi gücü olan adam ama nedense instagramda twitterda facebokta ümidini yitirmeden hep yeni kızlara mesaj atiyor tabi karşıluk da aliyor ama neden hiç yorulmuyor.Neden lan bunlar boşuna git adam akıllı biriyle tanış evlen demiyor ? Neden hep daha fazla kadın daha fazla insan ? Ha bi de bunların hepsiylede yatamiyor ? Böyle ilgi manyağı kzılar ve ilgi manyağı erkekler neden varlar ? yazık lan vakitlerimize ?




 
olay senin gözünde sadece yatmaktan ibaret olduğu için sana garip geliyor tabi.
şimdi hasbelkader bir kız ile tanıştın, muhabbet ettin, güvendi 3 gün yanına geldi senin evinde kalacak diyelim; ağzının suyunu ayaklarından sileriz galiba. amacın sadece sevişmek olduğu için, insan tanıyıp, bir kalbe dokunmanın ne olduğunu bilmiyorsun. Bir insana yardım etmenin, biri ile oturup sadece sohbet etmenin keyfini çıkaramıyorsun, skorunu arttırmaya çalışıyorsun. sorduğun sorudan biraz uzaklaştım nedeni senin birçok duyurunu görüyorum bu yüzden yazacağım. :)

örneklendirelim; birçok tanımadığım hemcinsim de kaldı ama ben karşı cinsten örnek vereyim.

a) M. 24 yaşında istanbul'a gezmek için gelecek. daha önce hiç gelmemiş 3 gün kalacak. öğrenci ve maddi durumları biliyorsun. tanıştık, muhabbet ettik. skype açtık. buluştuk, muhabbet ettik, yemek yedik. normalde 3 günlüğüne gelen insan 1 hafta benim salonumda yattı. o yönde bir düşünce dahi içimden geçmedi. herkes ana kuzusu, o kadın nasıl bir güven duyduysa bana üstün cesaret örneği gösterdi.

b) D. 26 yaşında, buradan tanıştık. Kendisine selam ederim :) Evin anahtarını bırakıp, 4 gün gelmedim. Hiç mi aklına gelmedi evi boşaltacağı diye sorabilirsin, gelmedi. Biraz da benim herkesi kendim gibi görmem ile alakalı. Karşıma hep güzel insanlar çıktı. Zararı varsa bile kendisine olan insanlardı.

c) M. 26 yaşında. (BU KİŞİ BENİM) Memuriyetim İstanbul'a çıktığında terk edeli 5 yıl olmuştu. 28 yaşında ve tek yaşayan bu güzel insan beni tam 3 ay misafir etti. 3 AY. Bir TL para istemedi. Faturalarını zorla ödedim. Bırak bari bu kadar yapayım dedim. Her şey karşılıklı bu hayatta bebeğim.

Daha örnekler varda yeter bu kadar. Şimdi benim ümidim niye kesilsin/kırılsın? Hayat 3-5 günlük dünyadan ibaret. Güzellikleri yaşamadıktan sonra, yeni insanlar tanıyıp farklı hayat hikayeleri dinlemedikten sonra, insanlara elinden geldiği şekilde yardımcı olmadıktan sonra, gerisi boş bir hayat bence.

Couchsurfing yap. Çok eğlenceli oluyor. Bu arada öyle hayvan gibi kimseye, merhaba ben M. tanışalım mı diye mesaj atmam. Hepsi spontane gelişti.

Senin sorunun son cümlesine cevaben, vaktini amaç uğruna insanla iletişime geçmek için harcarsan, yazık.
  • Polaroid  (07.07.16 16:27:19) 
Çünkü pompaya devam.


  • bigbadabum  (07.07.16 16:37:38) 
Çünkü ağlamayana meme yok. Bazen de öyle pis bir ruh hali geliyor ki memeyi ağzına tutmadıkları sürece tek kelime edesin gelmiyor.


  • kimlanbu  (07.07.16 17:38:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.