[]

Sizin gençlerinizde milli şuur yok

www.leventerkoc.com

Böyle bir yazı var, sormak istediğim bu olay sonrası bir şey yapılmış mı, eğitim sistemi gözden geçirilmiş mi?
Yoksa bildiğimiz gibi aynı tas aynı hamam devam mı etmiş.

 
su anki duruma bak, "yabancilar gelsin isgal etsin, kurtulalim sunlardan" diyebileceklerle dolu ortalik. sence yapilmis mi oyle bir sey?


  • fakyoras  (06.07.16 15:21:05 ~ 15:21:22) 
Yazının her cümlesinde bulunan yazım hataları gözümü kör etti. Dikkate alınacak bir argüman göremedim. Milli şuur demek Japonya'nın yaptığı gibi beyin yıkamak ise (Japonya Çin'e yaptıkları ve Nazileri desteklemesi sonucu başına gelecekleri haketmiştir.) bizde de milli şuur var. Neyi eleştirmiş yazı ben anlamadım. Gençliğe hitabe okununca disipline gönderiliyor öğrenciler. Atatürk'ü çok severim. Hitabında dediklerini tek tek yapacaksak elimize silah alıp hükümete savaş açmamız gerekiyor. Açık seçik şüpheye mahal bırakmadan diyor ki "Bu durumda iktidar düşmandır, hakkından gelin.". Önce milletvekillerinde milli şuur olsun.


  • ThomasJefferson  (06.07.16 15:24:36 ~ 15:26:33) 
Eleştiri değil inceleme sonrası bir tespit benim anladığım.
Sorun japonların bu tespiti sonrası bir değişiklik olmuş mu.

@fakyoras yazının devamını bulamadım millet sanki iyi birşeymiş gibi o kadarını almış.
  • rhan  (06.07.16 15:27:19) 
Hikayedeki gerçekdışılık o kadar göze sokuluyor ki, bu yazı üstüne tartışma yapmak ve ciddiye almak imkansız. Japon pedagogların iman, sizin hiroşima ve nagazakiden daha 'şanlı' geçmişiniz var, bütün dünyaya kafa tuttunuz vb. demesi komik. Hayır pedagog olup köy kahvesindeki amcalar tarzında yorum yapmaları komik olmuş işte. Üzerinde yıllardır çalışan bir alanı(pedagoji), milli şuura indirmek ve işte cevap bu diye kestirip atmak(konunun uzmanı olmadan) akıl tutulmasından başka bir şey değil.


  • protector  (06.07.16 17:26:54 ~ 17:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.