[]

Baya kararsız kaldım .Ne tür biri ile evleneceksiniz ?

Çevremde kız çok ama hep bir eksikliği gözüme çarpıyor.Artık ciddi düşünmek istiyorum ama nedense herkesle sevişmek istiyorum.Ciddi düşündüğüm kızlarıdan bazı seçenekler şunlar sizce hangisi ile evlenilir ?

M Kız zengin yurtdısında okumus güzellik 10 7 ama böyle evinin karısı olucak bri değil gibi ..Ne bileyim her gece akayım gecelere modunda ama benle baya ilgilenen bir kız zeki de

K :Kız zengin ama laz mütahaahit ve akpli ama tam evinin karısı olucak güzellik de 10 5 ama zeki de

E : Kız orta düzeyde ama çok zeki değil atanamamış öğretmen geçmişinde gece hayatı çok ama güzellik üzerinden 10 9

Özetle sorum zekilik mi güzellik mi maddiyat mı ? Kızlarda aradığınız kıstaslar nedir ? Bu kızların hangisi güvenilir onu kestirmedim.

 
uyuyamadığımdan mütevellit sinirliyim ve öyle cevap veriyorum linç ekibi tarafından dikkate alınsın lütfen.

olm güzelliği naapcan? hepimiz yaşlanıyoz o da yaşlancak memeleri sarkacak falan dimi ama? 10 sene sonra hepsi teyzeye dönecek. dolayısı ile bu şekilde güzelliği denklemden çıkarttık.

olm zeki hatunu naapcan lan? beraber matematik olimpiyatlarına mı katılacan? oturup her akşam dış politika üzerine iştihare mi yapacan? bunlar sohbetlerde neyim olur, hem senden zeki olursa seni parmaanda oynatır, bu nedenle bunu da denklemden çıkarttık.

olm kızın parasından sanane? kızın parası kızın parası seninle ilgili değil, sonra parası için evlendi, kızın parasını yiyo falan derler, hatunun parası seni ilgilendirmez, bu şekilde de para konusunu denklemden çıkarttık.

e bunları çıkartınca sana aday kalmıyor zaten.

evleneceğim hatunu önce sevecem, sevmeden olmaz, sonra hatun dediğin saygılı olacak, nerede ne demesi, nasıl demesi gerektiğini bilecek, patavatsız, sivri dilli olmayacak. güzel yemek yapacak (bu şart, temizlikçi tutarsınız sorun değil ama yemek sorun) her şeyi paylaşmam gerekmeyecek kendime ait (onunda kendisine ait) zamanlarımız olacak bunu önceden kabul edecek, çalışırken rahatsız etmeyecek. daha ilk seneden çocuk yapalım demeyecek daha gider bu liste böyle, güzelmiş deilmiş, parası varmış yokmuş matematik profösörüymüş falan bunlar evlilikte önemli değil, zaten yine bunlar kişilerin kişisel başarıları, grup olarak başarısı değil, evlilik ise bireysel bir şey değil.
  • selam  (06.07.16 04:59:44) 
@selam sen evli misin ?


  • cenkist  (06.07.16 05:13:46) 
  • rhan  (06.07.16 08:15:51) 
tabii ki K.


  • lonelyman  (06.07.16 08:34:30) 
Şıklar güzel olmuş. K diyorum ben de


  • hasmetizm 2046  (06.07.16 08:54:46) 
Hangisini seviyosan o doğru kişi. Domates mi seçiyosunuz pazardan yahu


  • photo85  (06.07.16 09:28:50) 
"Artık ciddi düşünmek istiyorum ama nedense herkesle sevişmek istiyorum."

Bu kafayla evlenme.
  • chitosan  (06.07.16 09:34:05) 
Cenkist, muteahhiti duzeltip düzgün yazar mısın, sinirim bozuldu okumaya çalışırken. Gayet bogazdan super Arapça biliyormus gibi okudum yazdigin şeyi bir anda.

Soru erkeklere gelmis ama belirtmek istedim. Bana da yazık.
  • shadowcat  (06.07.16 10:11:31 ~ 10:12:38) 
M : her gece alemlere akayım kızıyla evlenilmez. Bu tipler hiçbir konuda kendinden fedakarlık yapmaz onun köpeği olmanı ister yıllarca peşinden koşan yüzlerce aptal olduğu için sürekli senin yerine başka birini anında bulabileceğini düşünür.

K : AKPliyle bırak evlenmeyi gerdek gecesi hırsımdan çükerek öldürebilirim.

E: Seni bilmem ama benim geçmişimde çok gece hayatı yoktu dolayısıyla çok gece hayatı olan kızlara ayar oluyorum ben ders çalışırken bunlar sabahlara kadar içip sevgilileriyle sevişiyorlardır ( evet yaşayamadığım için nefret ediyorum belki de ama sevmiyorum işte amk ) Eğer sen de o sabaha kadar içip sevgilisiyle sevişenlerdensen bunu seç.


Ben olsam üçünü de seçmezdim.

Benim bir kadında aradığım kıstas sırasıyla önce Zeka sonra Güzellik sonra Maddiyat.
İkimiz de çalışacağız sonuçta illa ki geçiniriz. Benim beğeneceğim kadar güzel olmak zorunda zaten. Zekadan kastım kafaların uyuşması yoksa Marie Curie aramak aptalca. Kafalarınız hayat görüşleriniz uyuşmuyorsa asla aynı ortamda yaşayamazsınız.
  • Nox  (06.07.16 10:34:27 ~ 10:37:16) 
Cevap veriyorum: hepsi ve daha fazlası ama en önemlisi anlaşabilmek. Oturup konuşamadığın anlaşamadığın, dertlerini paylaşamadığın kadın zeki olsa ne olur zengin olsa ne olur.


  • rakicandir  (06.07.16 10:58:28) 
Rakı haklı


  • Frederick Co  (06.07.16 11:20:41) 
ayda bir bu kızla olur mu, şu kızla olur mu diye duyuru açmaktan sıkılmadın mı cenkist? hiçbiri vermiyor sana anla artık...


  • ambrosia  (06.07.16 11:25:11) 
@cenkist değilim, ne tür biri ile evleneceksiniz demişsin de ona istinaden yazdım. ha akıllı zeki kadını çok severim acayip de hayranım flaan ama evlilik başka bişi.


  • selam  (06.07.16 13:54:39) 
(bkz: hipergami) en düşük olanıyla evlen


  • oylebirzamandagelkivazgecmekmumkunolmasi  (06.07.16 17:05:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.