[]

uzerime aksam yemegi tarifi atin

selam,

onumuzdeki uc ay boyunca kendi yemegimi kendim yapmak durumundayim. kahvaltiyi hallederim, ogle yemegi sirkette ama gelgelelim aksam yemegi acikta kaliyor.

cok agir OLMAYAN, fazla zor da olmayan yemek fikirleri atin ustume.

pekin ordegi - vezir parmagi gibi yapilamayacak degil, tek kisilik yapilip yenebilecek seyler ariyorum. her evde pisebilecek, ulkemizin damak tadina uygun yemekler.

aklima gelenler (ortalama yaparken ugrasi seviyesini gostermesi icin )
-tavuk/et sote
-yesil mercimek
-dokum tavada et + pure
-eriste
-firinda tavuk+patates
-kofte

brokoli ve turevlerini ( enginar, bruksel lahanasi, kereviz vb.) sevmiyorum.
dereotu/maydanoz olmamasi tercih sebebi.


tikler sabaha

 
pesto makarna + peynirli roka salatasi
Tarhana corbasi + asiri guzel tost
ton balikli salata
firinda sebze
hazir manti
Kabak graten
mantar sote + biftek

neyi seviyosan pisir karistir ye bence.
  • evde liyakat kalmamis  (06.07.16 00:30:39) 
Fırında kaşarlı mantar, son kesfim. Cogzel.


  • piremses  (06.07.16 00:36:01) 
Mücver yap.
Sarımsaklı yoğurdu bas üstüne.

Mücevher gibi ismi var, sanki güne gelmiş hanım teyze.
Mücver teyze bi çay daha alır mısın?
  • bigbadabum  (06.07.16 00:36:31) 
Makarna cesitlerini diz dolaba,sos cesitlerinide,tavugu eti alirken kesilmis dogranmis al,aciktiginda ugrasilmaz.geldin acsin hep yarim paket makarna tencereye ,o 10 dakika kaynarken julyen kesilmis tavugunu al,az yagda baharatlarla kavur bir soya sos,dok makaranin ustune ,yasasin.julyen onemli bisi.

Tost makinesi hayat kurtarir,kasaptan hamburger kofteleri yaptir at tost makinesine ,ayni sekilde sebzeleri diz birak pissin ustune yogurt.yogurtta cok onemli beceremeyecegin her ogunu o kurtaracak yogurda bulanip yeneyecek bisi yoktur.

Hafta bir sosisli gecesi yapiyorum ben kendime unonun tatli ufak ekmekleri,kalin sosiler 3 tane az haslayip sadece ketcap mayonez ve hardalla,bir litre light kola.

Yuvarlak ufak kofteler yap,en son derin bir kaba bir kutu 200 gr krema,zevkine gore hardal ve kimyon,karostir ateste at kofteleri icine sulanacak o kofteler icine cekecek.bu saatte milletin canini cektirecegiz ayip bize.sonra kayik tabakta kendine servis et,ekmegini marine ede ede ye yani ban.

Bak kremayi ogrendin al bi somon baligi ince dilimlenmis,kremali somon,

Sonra somonlu salata,karidesli,midyeli,hepsi markette hazir var alip az islemle yenecek hale geliyor.

Mantarlar onemli ters cevir kasar peyniri at firina,

Aciktim ya.
  • duptıs  (06.07.16 01:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.